Ford Lease: Κάντε δικά σας το νέο Kuga και τη δυναμική Mustang Mach-E με μοναδικά προνόμια


Η απόκτηση του κορυφαίου PHEV μοντέλου της Ευρώπης τα τελευταία 3 χρόνια και της ηλεκτρικής Mustang Mach-E είναι πιο εύκολη από ποτέ με το πρόγραμμα μίσθωσης Ford Lease.

  • ΦΩΤΟ: FORD
  • 23/2/2024

Η Ford διαθέτει πλήρη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων στη χώρα μας, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και ικανοποιούν κάθε επιθυμία των υποψήφιων αγοραστών.

Μέσω του προγράμματος λειτουργικής μίσθωσης αυτοκινήτου Ford Lease, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν πολύ πιο εύκολα μια σειρά από μοντέλα της εταιρείας, με προνομιακούς οικονομικούς όρους, εξασφαλίζοντας παράλληλα πλήρες πακέτο υπηρεσιών. Η διαδικασία μίσθωσης διεκπεραιώνεται από τους Επίσημους Εμπόρους Ford με την παρουσίαση να γίνεται από τους Συμβούλους Πωλήσεων της φίρμας.

Μία εξαιρετική επιλογή αποτελεί το νέο Ford Kuga, το οποίο ανανεώθηκε τον προηγούμενο μήνα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε κορυφαίο σε πωλήσεις plug-in hybrid μοντέλο στην Ευρώπη.

Πλέον, διαθέτει νέα εξωτερική σχεδίαση που αποπνέει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, απέριττο εσωτερικό με κεντρική οθόνη αφής 13,2 ιντσών στο βασικό εξοπλισμό και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 4 συνδεδεμένο στο cloud. Η αναγνωρισιμότητά του είναι άμεση από τη νέα εμπρός όψη του, με την τολμηρή σχεδίαση της μάσκας που πλαισιώνεται από την μπάρα LED, η οποία εκτείνεται σε όλο το πλάτος και καταλήγει στους νέους full LED προβολείς.

Η νέα σχεδίαση των πίσω φωτιστικών σωμάτων που θυμίζει ανεστραμμένο μπαστούνι του χόκεϊ συμπληρώνει τη συνολική αισθητική των προβολέων, ενώ η χαρακτηριστική πινελιά στο πίσω μέρος του νέου Kuga είναι ένα προστατευτικό στοιχείο χαμηλά στον προφυλακτήρα στο χρώμα του πάγου. Ο νέος διαχύτης αέρα και η απουσία λαβής για την πίσω πόρτα ολοκληρώνουν την απέριττη και εκλεπτυσμένη εμφάνιση του πίσω μέρους.

Στο εσωτερικό, το νέο Ford Kuga συνεχίζει να προσφέρει κορυφαία επίπεδα πρακτικότητας και άνεσης, στα οποία τώρα προστίθεται ένα πιο απέριττο και χαλαρωτικό περιβάλλον. Τα βασικά χειριστήρια είναι εργονομικά τοποθετημένα, ενώ όλες οι πληροφορίες παρέχονται στον οδηγό με ευδιάκριτο τρόπο. Τόσο ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών όσο και οι επενδύσεις των θυρών κοσμούνται πλέον με ένα μεγαλύτερο διακοσμητικό στοιχείο με μοναδικό φινίρισμα για κάθε έκδοση, ενώ αναλόγως διαφοροποιούνται οι επενδύσεις των καθισμάτων και οι ραφές.

Στην plug-in hybrid έκδοση ST-Line X ο βενζινοκινητήρας 2,5 L, ο οποίος λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT, με τον ηλεκτροκινητήρα, τη γεννήτρια και την μπαταρία ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 14,4 kWh, με αποτέλεσμα να προκύπτει συνδυαστική ισχύς 243 PS. Οι πιστοποιημένες εκπομπές CO2 είναι 20-28 g/km και η κατανάλωση καυσίμου 0,9-1,2 l/100 km, ενώ η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία ανέρχεται σε 60-69 km.

Η συγκεκριμένη έκδοση μπορεί να γίνει δική σας μέσω του προγράμματος Ford Lease, με μηνιαίο μίσθωμα 349 € (πλέον ΦΠΑ), για 48 μήνες / 20.000 χλμ ανά έτος και προκαταβολή 9.000 € (πλέον ΦΠΑ).

Από την άλλη πλευρά, η Mustang Mach-E αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι ένα ηλεκτρικό SUV μπορεί να συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός οχήματος ελεύθερου χρόνου με την οδηγική απόλαυση. Έτσι φέρνει στο σήμερα το μέλλον της αυτοκίνησης, ενώ προσφέρεται με κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού και πλούσια συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν εκδόσεις με κίνηση στους πίσω ή σε όλους τους τροχούς, με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες, αντίστοιχα, με δύο επιλογές μπαταριών για αυτονομία έως και 600 km.

Όλες οι εκδόσεις της Mustang Mach-E που διατίθενται στη χώρα μας αναβαθμίζονται με πρόσθετα στοιχεία εξοπλισμού, προσφέροντας στον στάνταρ εξοπλισμό τους, τόσο τη λειτουργία περιμετρικής προβολής του οχήματος (κάμερα 360 μοιρών), όσο και τους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες βαμμένους σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Η Ford Mustang Mach-E είναι τώρα ετοιμοπαράδοτη για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων με μηνιαίο μίσθωμα 349 € μέσω του Ford Lease, στην πισωκίνητη έκδοση Style, με τον ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 269 PS και 430 Nm και την μπαταρία ωφέλιμης ενεργειακής χωρητικότητας 72,6 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία έως 470 km.

Μάθετε τα πάντα για το πρόγραμμα μίσθωσης Ford Lease πατώντας ΕΔΩ.