Έτσι θα μοιάζει η νέα Mercedes-Benz GLE (photos)


Η facelift έκδοση της Mercedes-Benz GLE αποκαλύφθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο, ωστόσο ετοιμάζεται να ανανεωθεί εκ νέου.

  • ΦΩΤΟ: KOLESA.RU
  • 26/4/2024

Η Mercedes τράβηξε το κάλυμμα από τις ανανεωμένες GLE SUV και GLE Coupe πριν από περίπου ένα χρόνο, προσφέροντας στην τέταρτη γενιά ένα άκρως απαραίτητο «φρεσκάρισμα,» έχοντας ολοκληρώσει τέσσερα χρόνια στην αγορά. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ήδη προετοιμάζεται για το επόμενο facelift.

Πρωτότυπα τόσο της SUV, όσο και της Coupe έκδοσης εντοπίστηκαν πριν λίγο καιρό από τους κατασκόπους φωτογράφους, προσφέροντας τις πρώτες εικόνες για την εκ νέου ανανέωση του μοντέλου. Δεν αναμένεται αυτό να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες, όμως υποδεικνύει ότι τα πρώτα στάδια της εξέλιξης έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το κατασκοπευτικό υλικό εκμεταλλεύτηκαν οι σχεδιαστές του kolesa.ru, προκειμένου να φανταστούν πώς θα μοιάζει η GLE όταν φρεσκαριστεί για δεύτερη φορά.

Οι Ρώσοι έχουν επιλέξει μεγαλύτερα φωτιστικά σώματα και με διαφορετικό σχήμα, ακολουθώντας το καμουφλαρισμένο μπροστινό μέρος των πρωτοτύπων που απαθανατίστηκαν από τους συνεργάτες μας. Στα δικά τους σχέδια, η γρίλια περιβάλλεται από ένα μαύρο πλαίσιο που εκτείνεται στους προβολείς.

Στις πρώτες δοκιμές εξέλιξης, το πίσω μέρος δεν ήταν καλυμμένο με καμουφλάζ, κι έτσι προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές που έχουν προγραμματιστεί. Ωστόσο, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν προσφέρει στην GLE φωτιστικά σώματα με ανανεωμένα γραφικά, που έχουν εμπνευστεί από εκείνα της E-Class, όπως και έναν πιο μοντέρνο προφυλακτήρα.

Περνώντας στο εσωτερικό, παρόλο που δεν έχουν έρθει στο φως σχετικές εικόνες, αναμένεται να τοποθετηθεί μια μεγαλύτερη οθόνη multimedia στην κεντρική κονσόλα, όπως κι ένα τιμόνι νέου σχεδιασμού. Όσο για την γκάμα κινητήρων του ανανεωμένου μοντέλου, δεν υπάρχει καμία πληροφορία, αφού είναι ακόμη πολύ νωρίς.

Η δεύτερη ανανέωση της Mercedes-Benz GLE αναμένεται να αργήσει, όπως είναι λογικό, με δεδομένο ότι το facelift παρουσιάστηκε μόλις τον περασμένο χρόνο. Η ημερομηνία παρουσίασης ενδέχεται να τοποθετηθεί εντός του 2026.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίσημο: Αυτή είναι η ηλεκτρική Mercedes G-Class με τους 4 ηλεκτροκινητήρες (photos)

«Καυτή» αλλά όχι PHEV; Αυτό το πρωτότυπο της Mercedes-AMG CLE 63 αλλάζει τα δεδομένα (photos)

Mercedes-AMG GT: Αποκάλυψη για την κορυφαία, PHEV έκδοση με την τρομακτική ροπή των 1.420 Nm (photos)