2019 Honda HR-V: Έρχεται ανανεωμένο


Αισθητικές αλλαγές, πλουσιότερος εξοπλισμός για το μικρό SUV/Crossover της Honda.

  • 29/1/2018

Με ένα… γερό lifting η Honda «απαντά» στον ανταγωνισμό της κόμπακτ κατηγορίας των SUV/Crossover’s. Οι αισθητικές αλλαγές υπακούουν στην νέα αισθητική γλώσσα της Honda, ενώ υπάρχουν και διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό. Όπως είναι εμφανές υπάρχουν τροποποιήσεις σε όλο το αμάξωμα με το ανανεωμένο HR-V να δείχνει περισσότερο σε ένα babyCR-V.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας η βασική έκδοση θα είναι η LX και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στάνταρ 17άρες ζάντες, τιμόνι ρυθμιζόμενο σε κλίση και απόσταση (τηλεσκοπικό), ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού ως προς το ύψος, το γνωστό σύστημα διαρρύθμισης των καθισμάτων HondaMagicSeat, οθόνη πολυμέσων 5 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, Bluetooth και 4κάναλο ηχοσύστημα.

Η μεσαία έκδοση ΕΧ, επιπλέον, ηλιοροφή, πίσω παράθυρα φιμέ, προβολείς ομίχλης, θερμαινόμενους καθρέπτες, πρόσβαση με σύστημα χωρίς κλειδί (keylessentry), θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα. Επίσης 7άρα οθόνη touch και ηχοσύστημα με έξι ηχεία κ.α.

Η κορυφαία έκδοση ΕΧ-LNavi περιλαμβάνει επιπλέον μπάρες οροφής, δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό, σύστημα πλοήγησης με φωνητική αναγνώριση, καθρέπτες με ρύθμιση αντανάκλασης, και ραδιόφωνο HD με δυνατότητα δορυφορικής σύνδεσης

Όσον αφορά τους κινητήρες δεν υπάρχουν αλλαγές. Στην Ευρώπη το ενδιαφέρον θα εξακολουθεί να μονοπωλεί ο βενζινοκινητήρας 1.5 i-VTEC (130 PS/ 155 Nm) και ο ντήζελ 1.6 i-DTEC (120 PS/ 300 Nm), οι οποίοι και μπορούν να συνδυαστούν με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων (ο βενζίνης και με το αυτόματο CVT).

Το ανανεωμένο μοντέλο αναμένεται να λανσαριστεί μετά την Άνοιξη.