Αυτή είναι η Ελληνίδα «μούσα» της Ferrari (photos)


Η 20χρονη Ελληνίδα έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μερικούς από τους πιο διάσημους οίκους μόδας και επιλέχθηκε από τη Ferrari για την παγκόσμια καμπάνια της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: FERRARI STORE
  • 3/11/2023

Είναι γνωστό ότι η Ferrari έχει απλώσει τα «πλοκάμια» της πέρα από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της αυτοκίνησης. Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει υπό τη σκέπη της τη Ferrari Style, η οποία είναι ένας από τους πλέον διάσημους οίκους μόδας, συμμετέχοντας σε κάθε σημαντική εβδομάδα μόδας στον κόσμο.

Ποιος θα το πίστευε, ότι πίσω από την πιο πρόσφατη συλλογή της εταιρείας βρίσκεται μια Ελληνίδα, η οποία δεν είναι άλλη από την Ανθή Φακιδάρη. Η 20χρονη καλλονή ανακηρύχθηκε «μούσα» της παγκόσμιας καμπάνιας της Ferrari για τη σεζόν 2023-2024, προσθέτοντας ακόμη ένα σημαντικό επίτευγμα στο ήδη εκτενές και πλούσιο βιογραφικό της.

Στα 20 της χρόνια, η Ανθή έχει περπατήσει για οίκους όπως η Chanel, πραγματοποιώντας το όνειρο κάθε μοντέλου.

Μάλιστα, ήταν εκείνη που «άνοιξε» το show της Ferrari στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνο στην Ιταλία τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφήνοντας πίσω της μοντέλα όπως η Irina Shayk. Μέσα σε μόλις ένα καλοκαίρι, η Ελληνίδα κατάφερε να περπατήσει για δύο εμβληματικά ονόματα του χώρου της μόδας.

«Πίστευα πως θα είμαι ένα κορίτσι ανάμεσα στα άλλα και ήταν μεγάλη η έκπληξη για μένα όταν θέλησαν να ανοίξω εγώ την επίδειξη. Ομολογώ ότι ήταν ύψιστη τιμή. Όταν τελείωσε το σόου, μού ανακοίνωσαν την απόφασή τους να είμαι εγώ το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνια τους», δήλωσε η Ανθή, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

Το πρόσωπό της πρωταγωνιστεί όχι μόνο στις πασαρέλες των Ιταλών, αλλά και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα, αφού κάθε κομμάτι είναι κομμένο και ραμμένο για την ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

499P Modificata: Η Ferrari φέρνει έκδοση του νικητή του Le Mans για τον «λαό»

Η εκθαμβωτική Ferrari SP-8 είναι το τέλειο «πακέτο» για τον βραβευμένο V8 των Ιταλών (photos)