Το νέο «παιχνίδι» του Cristiano Ronaldo έχει 840 PS και τελική ταχύτητα 340 km/h (photos)


Ο Πορτογάλος star έβαλε ακόμη ένα πανάκριβο αυτοκίνητο στο γκαράζ του, αυτή τη φορά διά χειρός Ferrari.

  • ΦΩΤΟ: CRISTIANO RONALDO/ FACEBOOK
  • 29/3/2024

Είναι γνωστό ότι ο Cristiano Ronaldo είναι λάτρης της αυτοκίνησης και διατηρεί μία τεράστια συλλογή πανάκριβων και πολλές φορές σπάνιων οχημάτων. Απολύτως λογικό, αφού ο Πορτογάλος έχει υπογράψει «χρυσό» συμβόλαιο με την Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία κι ο λογαριασμός όλο κι ανεβαίνει.

Μετά την προσθήκη μιας Bugatti Centrodieci στο γκαράζ του, την οποία αγόρασε πριν λίγο καιρό, ο Cristiano επέλεξε το επόμενο αυτοκίνητο, που θα κοσμήσει τη συλλογή του, που δεν είναι άλλη από τη Ferrari Daytona SP3

Πρόκειται για ένα από τα πιο ιδιαίτερα δημιουργήματα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το οποίο κατασκευάστηκε μόλις 599 φορές. Κάτω από το κάλυμμα κρύβεται ένας κινητήρας V12 χωρητικότητας 6,5 L που αποδίδει 840 PS και 700 Nm ροπής, με την ισχύ να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης εθεάθη να οδηγεί το νέο του supercar στους δρόμους της Λισσαβόνας, όπου βρέθηκε για τον αγώνα την εθνικής Πορτογαλίας με τη Σλοβενία, στον οποίο η πρώτη ηττήθηκε με σκορ 0-2. Όπως είναι λογικό, δεν άγγιξε τα 340 km/h, που είναι η τελική της Daytona SP3, μέσα στην πόλη, όμως και πάλι, ο συνδυασμός οχήματος κι ιδιοκτήτη είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός

Ο Cristiano έχει προσθέσει τις δικές του πινελιές στο εσωτερικό της πανάκριβης Ferrari, όπως για παράδειγμα η χαρακτηριστική επιγραφή CR7, που έχει τοποθετηθεί στα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Η Daytona SP3 δεν είναι το πρώτο μοντέλο των Ιταλών, που έχει προσθέσει στη συλλογή του ο Πορτογάλος, αφού στις αρχές της χρονιάς αγόρασε μία Purosangue, ενώ είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους στον κόσμο που έχει στην κατοχή του μια Ferrari Monza SP.

Στο γκαράζ του θα βρει κανείς εκτός από τις Ferrari και την Bugatti Centrodieci, μια Bugatti La Voiture Noire, μια Veyron και μια Chiron, όπως και μια McLaren Senna, μια Rolls-Royce Phantom, μια Cullinan, αλλά και μια Aston Martin DBS Superleggera.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Άγιος Βασίλης έφερε στον «άνεργο» Cristiano Ronaldo ένα αυτοκίνητο 300.000€! (video)

Θα αναγκαστεί ο Cristiano Ronaldo να εγκαταλείψει τα supercars του;

Ποια είναι η νέα Bugatti που αγόρασε ο Cristiano Ronaldo;