ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Τραυματίστηκε ο Τσουλόφτας - Ανεπανόρθωτες ζημιές για το αυτοκίνητο


Ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας τραυματίστηκε μετά από έξοδο που είχε στην SS8, η οποία ήταν εκείνη που τερμάτισε οριστικά την προσπάθειά του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: ACROPOLIS RALLY MEDIA
  • 9/9/2023

Μετά από ιδιαίτερα καλές επιδόσεις την πρώτη μέρα, όπως και στο πρώτο μισό της δεύτερης μέρας, ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας είχε έξοδο στην SS5, με κομμένο εμπρός δεξί ημιαξόνιο, τερματίζοντας την προσπάθεια της δεύτερης μέρας πέφτοντας πολύ στην κατάταξη.

Ο Ελληνοκύπριος έπεσε 24ος από 7ος στην κατάταξη της κατηγορίας Rally2, κοιτάζοντας με θετική ματιά την τρίτη μέρα, επιστρέφοντας για περισσότερη δράση. Τώρα όμως, μετά από ακόμη μία έξοδο στην SS8, ο Τσουλόφτας εγκατέλειψε οριστικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου, τοσο εκείνος, όσο κι ο συνοδηγός του, Στέλιος Ηλία, υπέστησαν ελαφράς μορφής τραύματα. Να σημειωθεί ότι πριν την έξοδό του το απόγευμα της Παρασκευής, ο 31χρονος οδηγός ήταν πρώτος από τα ελληνοκυπριακά πληρώματα.

«Σύντομο το Ράλλυ Ακρόπολις για μας και τέλος το αγαπημένο μας VW Polo αφού με μηχανικό πρόβλημα μας βρήκε μια έξοδος με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Εγώ και ο συνοδηγός μου Stelios Elia υποστήκαμε ελαφρά τραύματα αλλά μη ανησυχητικά.

«Δυστυχώς χάνουμε τον αγώνα στην Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα και συνάμα οι προσπάθειες μας για το Ελληνικό πρωτάθλημα Ασφάλτου έρχονται στο τέλος τους. Επίσης, δεν θα μπορέσουμε να παρευρεθούμε ούτε στο Cyprus Rally 2023 τον Οκτώβριο,» είπε ο Ελληνοκύπριος πρωταθλητής.