Αυτό το πρωτότυπο της νέας Porsche 911 εκπλήσσει με τη σχεδίασή του (photos)


Για πρώτη φορά εμφανίστηκαν οι συγκεκριμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες σε πρωτότυπο της επερχόμενης Porsche 911 facelift. Δείτε τις διαφορές.

  • ΦΩΤΟ: SH PROSHOTS
  • 9/3/2024

Ο χρόνος κυλάει και μετράει αντίστροφα για την παρουσίαση της νέας Porsche 911. Η γερμανική φίρμα συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης, σε χιονισμένες περιοχές και για άλλη μια φορά οι συνεργάτες μας εντόπισαν ένα πρωτότυπο της 992.2, όπως είναι το «κωδικό» όνομά της.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι «απλά» άλλο ένα πρωτότυπο από τα δεκάδες που έχουν φωτογραφηθεί τους προηγούμενους μήνες, σε διαφορετικές εκδόσεις αμαξώματος αλλά και προδιαγραφών ισχύος. Το συγκεκριμένο εμφανίζει χαρακτηριστικά που δεν διέθετε κανένα από τα προηγούμενα. Και αυτό προκαλεί έκπληξη.

Συγκεκριμένα, η σχεδίαση και των δύο προφυλακτήρων είναι διαφορετική, κάτι που δεν αναμενόταν σε αυτό το στάδιο των δοκιμών. Μπροστά, λείπουν οι κάθετες εισαγωγές αέρα με τα ενεργά κλαπέτα. Αντίθετα, η σχεδίαση είναι πιο «καθαρή» και σπορ, με δύο λεπτές οριζόντιες ράβδους στη μέση του κάτω τμήματος.

Επιπλέον, οι αλλαγές συνεχίζονται και στο πίσω μέρος, με τον προφυλακτήρα να είναι διαφοροποιημένος, από τη στιγμή που οι δύο απολήξεις της εξάτμισης είναι περισσότερο απομακρυσμένες μεταξύ τους και όχι τοποθετημένες πολύ κοντά, προς το κέντρο.

Σε αυτό το στάδιο εξέλιξης θεωρείται δύσκολο να προκύπτει τέτοια σημαντική διαφοροποίηση συνολικά για το μοντέλο, οπότε το πιο πιθανό είναι τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά να αποτελούν μέρος του πακέτου SportDesign που προσφέρει η φίρμα.

Η υπόλοιπη σχεδίαση του συγκεκριμένου πρωτότυπου μοιάζει ίδια με αυτή όσων έχουμε δει μέχρι τώρα. Όσο για τα κινητήρια σύνολα της νέας Porsche 911, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες πατώντας ΕΔΩ.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της καινούριας 911 αναμένεται εντός του 2024. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μη χρειαστεί να περιμένουμε πάρα πολύ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Porsche 911 GTS facelift δείχνει τον «άγριο» χαρακτήρα της με το νέο αεροδυναμικό πακέτο (photos)

H Porsche αποφασίζει για το νέο της hypercar - Δείτε ποιο θα είναι (video-photos)

Το νέο Renault 4 εμφανίζεται για πρώτη φορά και δείχνει τις οθόνες του (photos)