Μία πολύ έξυπνη ιδέα να κάνετε τα καθίσματά σας "αγωνιστικά" μπάκετ! (Video)


To Bolster Boost είναι μία ακόμα ιδέα σε επίπεδο Kickstarter όμως είναι πολύ έξυπνη και απλή για να μπορεί να βρει τελικά τον δρόμο της για την παραγωγή.
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 6/5/2018

Για κάθε αυτοκίνητο -πολύ δε τα πιο σπορτίφ- η θέση οδήγησης, και δη το κάθισμα- είναι το κυριότερο στοιχείο για να χαρεί κανείς την οδήγησης. Σε ότι αφορά τα καθίσματα μάλιστα, η πλευρική στήριξη και η δυνατότητα να μην μετακινείσαι όταν οδηγείς γρήγορα είναι εξίσου μεγάλης σημασίας με τις επιδόσεις ή το κράτημα του αυτοκινήτου.

Επειδή όλα τα καθίσματα, ακόμα και κάποια μπάκετ, δεν προσφέρουν αυτό που χρειάζεται ο εκάστοτε σωματότυπος, έρχεται μία πολύ έξυπνη ιδέα από την Αμερική. Την ονομάζουν Bolster Boost και στην ουσία είναι δύο φουσκωτά "αυτιά" τα οποία στερεώνονται εύκολα (έχουν ειδικό υλικό για να "κολλάνε" πάνω στο κάθισμα), και αλλάζουν σχήμα ανάλογα με το σώμα του οδηγού ή μπορούν και να αφαιρεθούν τελείως. 

Η ιδέα είναι άκρως ενδιαφέρουσα, καθώς ο καθένας μας θα μπορεί να φέρνει το κάθισμα στα μέτρα του με μερικές απλές κινήσεις και μάλιστα θα μπορεί να χρησιμοποιεί το Bolster Boost σε διαφορετικά αυτοκίνητα χωρίς κάποια ανάγκη νέων ρυθμίσεων.

Το όλο πρόγραμμα βρίσκεται σε επίπεδο Kickstarter αναζητώντας οικονομική υποστήριξη για να προχωρήσει. Αν κρίνουμε πάντως από το video έχει όλα τα φόντα να μπει στην παραγωγή, καθώς και απλό δείχνει και φθηνό μπορεί να είναι ως τελικό προϊόν. Και σίγουρα κάνει όσα υπόσχεται σε μεγάλο βαθμό. Δείτε το video και κρίνετε και μόνοι σας (ή αν πιάνουν τα χέρια σας σκεφτείτε κάποια δικιά σας πατέντα για να κάνετε το κάθισμα της παλιάς σας Corolla, αγωνιστικό μπάκετ!)