Τα μοντέλα της Mercedes παρκάρουν μόνα τους στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης (video)


Ο οδηγός βγαίνει από το αυτοκίνητο μόλις φτάσει στην είσοδο του πάρκινγκ και μέσω smartphone, στέλνει το όχημα να παρκάρει μόνο του σε προκρατημένη θέση! Δείτε το video.

  • ΦΩΤΟ:Mercedes-Benz Media
  • 16/11/2023

Μετά τις S-Class, EQS και EQE Saloon, η αυτόνομη λειτουργία στάθμευσης INTELLIGENT PARK PILOT είναι τώρα διαθέσιμη και για τις νέες E-Class Saloon και Estate, το EQE SUV και το EQS SUV. Η τεχνολογία Automated Valet Parking επιτρέπει στον οδηγό να βγει από το αυτοκίνητό του μόλις φτάσει στην είσοδο ενός κλειστού πάρκινγκ και μέσω smartphone στέλνει το όχημα να παρκάρει μόνο του σε προκρατημένη θέση! Έτσι όχι μόνο εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος, αλλά κάνει και την εμπειρία στάθμευσης πολύ πιο εύκολη.

Τον Νοέμβριο του 2022, η Mercedes και η Bosch έλαβαν την πρώτη έγκριση στον κόσμο για εμπορική χρήση της αυτοματοποιημένης και χωρίς οδηγό λειτουργίας στάθμευσης στη Γερμανία. Το γκαράζ APCOA parking P6 στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης είναι το πρώτο γκαράζ παγκοσμίως που προσφέρει αυτή την τεχνολογία στους πελάτες της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Με τις στενές θέσεις στάθμευσης του, αποτελεί ιδανική περίπτωση για στάθμευση χωρίς οδηγό. Επιπλέον, η τοποθεσία ακριβώς δίπλα στο κτίριο του τερματικού σταθμού του αεροδρομίου προσφέρει στους πελάτες μια ιδιαίτερα μικρή απόσταση από την πύλη.

Η υπηρεσία Mercedes me connect INTELLIGENT PARK PILOT είναι αρχικά διαθέσιμη στη Γερμανία για τη Mercedes-Benz S-Class Sedan, την E-Class plug-in hybrid Saloon και Estate, τα EQS Saloon, EQS SUV, EQE Saloon και EQE SUV. Μόλις η λειτουργία γίνει διαθέσιμη για ένα συγκεκριμένο όχημα, η υπηρεσία θα εμφανιστεί στο μενού υπηρεσιών της εφαρμογής Mercedes me, έτοιμη για ενεργοποίηση.

Για να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες οι χρήστες απαιτείται να έχουν ένα Mercedes me ID και πρέπει να συμφωνήσουν με τους όρους χρήσης. Επιπλέον, ο οδηγός πρέπει να έχει συνδέσει τον λογαριασμό του Mercedes me connect στο όχημα του.

Δείτε πώς λειτουργεί η υπηρεσία στο παρακάτω video...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυσκολεύεσαι με το παρκάρισμα; Η Mercedes σού έχει τη λύση (video)

Η Mercedes-Benz Vision EQXX έκανε 1.202 km με μία φόρτιση

Μία σπάνια Mercedes-Benz SLR McLaren βγαίνει στο σφυρί - Πόσα χρήματα αναμένεται να πιάσει