MG4: Με κορυφαία αυτονομία και τώρα σε πιο ανταγωνιστική τιμή - Πόσο κοστίζει


H πρόταση της MG στην compact κατηγορία των ηλεκτρικών SUV αφορά το αξιόλογο από κάθε άποψη MG4 που έχει λανσαριστεί με επιτυχία από τον Όμιλο Συγγελίδη για την Ελληνική αγορά. Πλέον είναι διαθέσιμο και στην κορυφαία έκδοση XPOWER με τους 435 PS.

  • 3/4/2024

Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της Morris Garage (MG), με την εταιρεία να έχει κάνει επικό comeback στις ευρωπαϊκές αγορές υπό τη σκέπη του κινεζικού κολοσσού SAIC. Ο όμιλος Συγγελίδη έφερε στην ελληνική αγορά την πλούσια γκάμα της MG, με το MG4 να ξεχωρίζει με την ιδιαίτερη σχεδίαση, την υψηλή ποιότητα και την προσιτή -με βάση τα χαρακτηριστικά του- τιμή.

Σχεδιαστικά παρουσιάζεται δυναμικό χάρη στις αδρές γραμμές του αμαξώματος, αλλά και στην πρωτότυπη αεροτομή των δύο τομέων (από την έκδοση Luxury) που παραπέμπει σε αμιγώς σπορ κατασκευές. Το μήκος είναι 4.287 mm, το πλάτος 1.836 mm και το μεταξόνιο 2.705 mm. Στην καμπίνα η ευρυχωρία και η πρακτικότητα είναι υψηλού επιπέδου, ενώ ο χώρος αποσκευών ξεκινά από τα 363 L και φτάνει έως τα 1.177 L. Προσφέρεται σε 4 εξοπλιστικές εκδόσεις, τρεις πισωκίνητες και μία τετρακίνητη.

Στη βάση βρίσκουμε την πολύ ενδιαφέρουσα έκδοση Excite με 170 PS και μπαταρία 51 kWh, η οποία είναι μια από τις πιο ελκυστικές προτάσεις με βάση την παρεχόμενη τεχνολογία, τη φύση και τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου και με βάση την προαναφερόμενη, εισαγωγική του τιμή. Έχει αρκετή δύναμη, άριστη οδική συμπεριφορά και γρήγορους χρόνους φόρτισης.

Ακολουθεί η Exclusive με 204 PS και 64 kWh και η Luxury με 245 PS και 520 km. Στην κορυφή δεσπόζει η XPOWER με τους δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 435 PS, μπαταρία 64 kWh, και καταιγιστικές επιδόσεις, ενώ σημειώστε ότι όλες οι εκδόσεις συνοδεύονται από το πρόγραμμα Triple 7 (7 χρόνια εγγύηση ή 150.000 km, 7 χρόνια δωρεάν οδική ασφάλεια, 7 χρόνια δωρεάν έλεγχος αυτοκινήτου).

Τιμή: Από 23.948 €

Αυτονομία: Έως 520 km

*Στις τιμές έχει υπολογιστεί το ποσό επιδότησης από το "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2".