ZARI: Το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι όταν είδε πρώτη φορά το Ford Sierra RS Cosworth (video)


Ποια ήταν η αντίδραση της τραγουδίστριας που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, όταν το μπλε «ταξί» άρχισε να ντριφτάρει στον Λυκαβηττό;

  • ΦΩΤ.: MARINA SATTI / YOUTUBE
  • 15/4/2024

Όλο και πιο κοντά πλησιάζουμε στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision όπου την ελληνική εκπροσώπηση έχει αναλάβει η Μαρίνα Σάττι με το πολυσυζητημένο «ZARI».

Πριν από μερικές εβδομάδες ανέβηκε στο YouTube το επίσημο video clip του τραγουδιού και κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να γίνει viral και να σκαρφαλώσει στην κορυφή των trends, μαζεύοντας εκατομμύρια θεάσεις, τόσο από την Έλλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Όσοι το έχετε δει γνωρίζετε ότι πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ένα Ford Sierra RS Cosworth το οποίο μεταμορφώθηκε σε ταξί και... έκαψε τα ελαστικά του σε διαφορετικές τοποθεσίες της Αττικής. Για το backstage των γυρισμάτων μίλησε ο οδηγός και κάτοχος του μοντέλου στην κάμερα του καναλιού GAAAS Media στο YouTube.

Ο Νίκος Τούντας, από την Tountas Garage, αποκάλυψε την ιστορία του αυτοκινήτου, τις μετατροπές που έχουν γίνει, τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στο video clip αλλά και το σχόλιο που έκανε η Μαρίνα Σάττι όταν τον συνάντησε για πρώτη φορά.

Δείτε το video…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κυκλοφόρησε το rap τραγούδι με τη «μελωδία» του κινητήρα Wankel (video)

Αυτό είναι το πόρισμα για το τραγικό δυστύχημα του Mad Clip

Αυτό το τραγούδι της Φουρέιρα είναι το πιο επικίνδυνο να ακούτε ενώ οδηγείτε (videos)