Η δημοφιλής εφαρμογή Life360 τώρα και σε αυτοκίνητα BMW και ΜΙΝΙ


Μείνετε συνδεδεμένοι με BMW ConnectedDrive και MINI Connected.

  • 22/4/2015

Η BMW και η MINI ενσωματώνουν στα οχήματά τους την παγκοσμίως δημοφιλή οικογενειακή εφαρμογή Life360. 50 εκατομμύρια οικογένειες σε όλο τον κόσμο ήδη χρησιμοποιούν την εφαρμογή Life360 για να επικοινωνούν με φίλους και συγγενείς.

Με την εφαρμογή Life360 η επικοινωνία γίνεται εύκολα και ταχύτατα όταν για παράδειγμα οικογένειες και φίλοι προγραμματίζουν ένα δείπνο, χρησιμοποιούν το car-sharing (κοινοχρησία οχήματος) ή θέλουν να βεβαιωθούν ότι τα παιδιά και οι παππούδες έφτασαν με ασφάλεια στο σπίτι.

Όταν δημιουργούν τον δικό τους ιδιωτικό ‘κύκλο’, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται μεταξύ τους την τοποθεσία τους, να τηλεφωνούν ή να κάνουν chat online. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης της λειτουργίας κοινοποίησης τοποθεσίας. Υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας ομάδων με μέλη από διαφορετικούς κύκλους. Θα μπορούν όμως να βλέπονται μεταξύ τους μόνο εάν ανήκουν στην ίδια ομάδα.

Η ενσωμάτωση του Life360 στο BMW ConnectedDrive και MINI Connected επιτρέπει στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου να καθοδηγεί τον οδηγό στην τοποθεσία που βρίσκεται ένα πρόσωπο του κύκλου άμεσα μέσω της εφαρμογής. Οι τηλεφωνικές συνομιλίες με μέλη της ομάδας μπορούν ομοίως να γίνονται απευθείας από την εφαρμογή μέσω του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου. Το μόνο που απαιτείται είναι μία live σύνδεση Bluetooth μεταξύ τηλεφώνου και αυτοκινήτου.

Η εφαρμογή Life360 είναι πιστοποιημένη για χρήση σε αυτοκίνητα BMW και MINI με το Apple iPhone και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την κατεβάσουν δωρεάν από το  Apple App Store.