Έτσι θα μοιάζει το νέο Nissan Qashqai - Πότε παρουσιάζεται (photos)


Λίγο πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια, το ανανεωμένο Nissan Qashqai εμφανίζεται στα renders ανεξάρτητων σχεδιαστών.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: KOLESA.RU
  • 12/4/2024

Η Nissan θα αποκαλύψει το ανανεωμένο Qashqai στις 17 Απριλίου, όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα. Πρόκειται για το best-selling μοντέλο της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ευρώπη από το 2007, η τρίτη γενιά του οποίου λανσαρίστηκε το 2021. Πλέον ήρθε η ώρα το Qashqai να δεχθεί το απαραίτητο «φρεσκάρισμα» προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστική στην ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία των C-SUV.

Οι Ιάπωνες δημοσίευσαν το πρώτο teaser του νέου μοντέλου, με τους ανεξάρτητους σχεδιαστές του kolesa.ru να εκμεταλλεύοναι τις εικόνες που ήρθαν στο φως, προκειμένου να φανταστούν πώς θα μοιάζει, όταν παρουσιαστεί.

Στο μπροστινό μέρος έχουν τοποθετηθεί τα νέα φωτιστικά σώματα σε σχήμα 'V', που εμφανίζονται ξεκάθαρα και στο video που ανήρτησε η εταιρεία. Η γρίλια έχει μεγεθυνθεί και το περίγραμμα χρωμίου έχει αφαιρεθεί, ενώ στις άκρες του προφυλακτήρα, που έχει επίσης ανανεωμένη εμφάνιση, έχουν προστεθεί νέα διακοσμητικά.

Περνώντας προς τα πίσω, οι αλλαγές, σύμφωνα με τους Ρώσους, δε θα είναι τόσο δραματικές, όσο εμπρός. Τα γραφικά των LED φωτιστικών θα είναι νέα, όπως κι ο προφυλακτήρας, που θα τροποποιηθεί ελαφρώς.

Οι πληροφορίες που έχουμε σχετικά με την γκάμα κινητήρων του νέου Qashqai είναι περιορισμένες, ωστόσο δεν αναμένεται να γίνουν σημαντικές αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα, που περιλαμβάνει ήπια υβριδικά κινητήρια σύνολα και την κορυφαία υβριδική τεχνολογία e-Power.

Εκτός αυτού, η Nissan έχει ήδη ανακοινώσει ότι στους καταλόγους της θα προστεθεί στο μέλλον κι η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του δημοφιλούς C-SUV, η οποία θα κατασκευάζεται στη Μεγάλη Βρετανία, στο εργοστάσιο του Sunderland.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σπάει ταμεία! Αυτό είναι το πρώτο σε ταξινομήσεις C-SUV στην Ελλάδα

Τα αυτοκίνητα που έσωσαν τις εταιρείες τους από το χείλος του γκρεμού

Πόσα km έκανε το Nissan Qashqai e-POWER με ένα ρεζερβουάρ 55 lt