WRC: Αυτό είναι το Hyundai i20 N Rally1 για το 2024 (photos)


Η Hyundai παρουσίασε το i20 N Rally1 για το 2024, μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της σεζόν στο Μόντε Κάρλο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: Hyundai Motorsport
  • 16/1/2024

Η Hyundai προχώρησε στην παρουσίαση του αυτοκινήτου της, του i20 N Rally1, για το 2024.

Με ανανεωμένο livery, που φέρει πιο ανοιχτό σιέλ χρώμα και ένα έμβλημα που γιορτάζει τα 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας της μάρκας στο WRC, οι Κορεάτες στοχεύουν με σαφήνεια στην κατάκτηση των τίτλων.

Ο πρόεδρος και team principal Cyril Abiteboul δήλωσε:

«Φέτος, θέλουμε να στοχεύσουμε σε πιο συχνές νίκες, τις οποίες ελπίζουμε να πετύχουμε με την ανανεωμένη σειρά οδηγών μας και το βελτιωμένο Hyundai i20 N Rally1 Hybrid. Επίσης, δεδομένης της φύσης της σεζόν του 2024, πιστεύουμε ότι μπορούμε να παλέψουμε για τον τίτλο των οδηγών. Ο Ott είχε ημιτελείς δουλειές με την ομάδα και μόλις αρχίσαμε να μιλάμε, συνειδητοποιήσαμε ότι υπήρχε αμοιβαίο ενδιαφέρον να το τελειώσουμε. Δίπλα στον Thierry, έχουμε δύο οδηγούς ικανούς να διεκδικήσουν το στέμμα.

«Στο τρίτο μας αυτοκίνητο, θέλαμε να ανταμείψουμε τα πληρώματα που θεωρήσαμε ότι άξιζαν την ευκαιρία, καθώς και τα τρία έχουν δείξει πίστη στην ομάδα καθώς και εντυπωσιακό ρυθμό και ικανότητες τα τελευταία χρόνια.

«Η εισαγωγή ταλέντων σε διάφορους τομείς, όπως νέους μηχανικούς, μηχανικούς, καιρικό και αθλητικό προσωπικό, ενισχύει επίσης τη συνολική ομάδα καθώς προσβλέπουμε να προχωρήσουμε φέτος. Η επιτυχία το 2024 θα είναι το επίκεντρό μας και είμαστε σίγουροι ότι έχουμε τα σωστά κομμάτια για να γίνει πραγματικότητα. Επιπλέον, έχουμε επίσης ένα σχέδιο που προσβλέπει στο 2025 και το 2026 και σκοπεύουμε να εκτελέσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

WRC 2024: Η νέα χρονιά ξεκινά - Πρόγραμμα, ομάδες, αλλαγές στους κανονισμούς

M-Sport: Πού θα βελτιωθεί το Ford Puma Rally1 το 2024