Ο Ogier «ψηφίζει» Toyota: «Δεν έχω λόγο να αλλάξω τίποτα»


Ο 8κις πρωταθλητής Sebastien Ogier τονίζει πως θέλει να παραμείνει στο δυναμικό της Toyota, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να κοιτάζει τη Hyundai.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: TOYOTA
  • 20/9/2023

Ο Sebastien Ogier παραμένει στην Toyota εδώ και δύο χρόνια κάνοντας μερικό πρόγραμμα, με αγώνες που επιλέγει ο ίδιος μαζί με την ομάδα.

Το συμβόλαιό του με τους Ιάπωνες ολοκληρώνεται φέτος, αλλά ο ίδιος δείχνει έτοιμος να το ανανεώσει και για το 2024, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά στη Hyundai:

«Δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο να ανακοινώσω. Δεν είναι μυστικό ότι είμαι χαρούμενος με αυτό που κάνω τώρα, με αυτό το πρόγραμμα που ακολουθώ.

«Δεν είναι και μυστικό ότι συζητάμε για να συνεχίσουμε σε παρόμοιο επίπεδο τη συνεργασία μας.»

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις φήμες για πιθανή μετάβαση στο κορεάτικο εργοστάσιο, ο Γάλλος απάντησε:

«Πιστεύω πως το σπορ χρειάζεται αυτές τις συζητήσεις μέσα στο καλοκαίρι. 

«Ξέρω πολύ κόσμο στη Hyundai και ίσως να κάναμε και κάποιες πρώτες συζητήσεις, γιατί είμαι ο ατζέντης του εαυτού μου, οπότε μιλάω με αρκετό κόσμο, δεν κοστίζει κάτι αυτό.

«Αλλά η πραγματικότητα είναι πως είμαι χαρούμενος με όλα αυτή τη στιγμή, οπότε δεν έχω λόγο να αλλάξω τίποτα.»

«Κλειδώνουν» Rovanpera και Evans για το 2024

Παράλληλα, οι Kalle Rovanpera και Elfyn Evans, που αποτελούν τους μόνιμους οδηγούς της ιαπωνικής ομάδας, έχουν συμβόλαια μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Αν και υπήρξε φημολογία και για τον Rovanpera σχετικά με τη Hyundai, είναι πια γνωστό πως τόσο ο Φινλανδός, όσο κι ο Ουαλός είναι σε συζητήσεις για ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την Toyota ενόψει 2024.