Επίσημο: Ο Ott Tanak επιστρέφει στη Hyundai - Ανοιχτό το υπόλοιπο line-up


Η Ηyundai επισημοποίησε την επιστροφή του Ott Tanak στο δυναμικό της ενόψει 2024, και τώρα συζητά για να καλύψει τις υπόλοιπες θέσεις.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: Hyundai Motorsport GmbH / Austral
  • 4/10/2023

Αυτό που έγινε χθες γνωστό μέσω διαρροών, σήμερα ήρθε να επιβεβαιώσει η Hyundai με κάθε επισημότητα.

Ο Οtt Tanak επιστρέφει στο Alzenau μετά την τριετία 2020-2022, κι αφού πέρασε έναν χρόνο στην M-Sport, κατακτώντας -μέχρι στιγμής- δύο νίκες.

Ο Thierry Neuville θα είναι μετά βεβαιότητος teammate του, ενώ η ομάδα τόνισε στην ανακοίνωσή της πως εξετάζει τις επιλογές για τους υπόλοιπους οδηγούς του ρόστερ της για τη νέα χρονιά. Ο Esapekka Lappi, o Teemu Suninen και ο Dani Sordo είναι φέτος στο δυναμικό της, αλλά ακόμα όλα είναι «στον αέρα».

Ο Εσθονός δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα επανέλθω στην Hyundai Motorsport από τη σεζόν 2024 WRC. Από τότε που οι δρόμοι μας χώρισαν ακριβώς πριν από ένα χρόνο, η ομάδα εργάζεται πολύ σκληρά για τη νέα τεχνική δομή.

«Η Hyundai Motorsport έχει ξεκάθαρο όραμα και στόχο για το εγγύς μέλλον και είναι κάτι που με έπεισε να ενώσω ξανά τις δυνάμεις μας. Ανυπομονώ επίσης να συνεργαστώ με τον Cyril Abiteboul και τον François-Xavier Demaison, καθώς η εμπειρία και οι γνώσεις τους στον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλεονέκτημα για όλη την ομάδα.

«Στόχος μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από το να κερδίσουμε και τους τρεις τίτλους, και με τη νέα δομή της ομάδας, έχουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να το πετύχουμε. Το παιχνίδι συνεχίζεται!»