Mercedes GLE: Εμφάνιση - έκπληξη για πρωτότυπα και των δύο τύπων αμαξώματος (photos)


Η γερμανική φίρμα ξεκίνησε ήδη τις δοκιμές εξέλιξης της GLE, προκειμένου να είναι έτοιμη για την ανανέωσή της, τόσο σε SUV όσο και σε Coupe αμάξωμα.

  • ΦΩΤΟ: SH PROSHOTS
  • 10/4/2024

Η Mercedes αναβάθμισε τις GLE SUV και GLE Coupe πριν από περίπου ένα χρόνο, δίνοντας στην 4η γενιά το απαραίτητο «φρεσκάρισμα» μετά από 4 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Ωστόσο, φαίνεται ότι ήδη κοιτάζει αρκετά μπροστά.

Οι συνεργάτες μας εντόπισαν ένα πρωτότυπο της Coupe έκδοσης της GLE να κυκλοφορεί σε δημόσιους δρόμους, ενώ και μία ανάλογα καμουφλαρισμένη έκδοση της SUV εθεάθη το ίδιο χρονικό διάστημα. Ασφαλώς και είναι πολύ νωρίς για άμεση ανανέωση της GLE, ωστόσο όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια εξέλιξης.

Σε αυτό συνηγορεί η εμφάνιση ενός ελαφρώς τροποποιημένου αμαξώματος της τρέχουσας έκδοσης της Coupe, η οποία απεικονίζεται στις συγκεκριμένες κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Το καμουφλάζ είναι ελάχιστο και περιορίζεται ουσιαστικά στο εμπρός μέρος του αμαξώματος, καλύπτοντας μάσκα και προφυλακτήρα, ενώ πίσω υπάρχει διαφορετική βαφή.

Αν και θα μπορούσε η Mercedes να ετοιμάζει την 5η γενιά του μοντέλου, οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο facelift. Στο εμπρός μέρος διακρίνονται επανασχεδιασμένοι, πιο καμπυλωτοί, προβολείς και νέα, ελαφρώς μεγαλύτερη, μάσκα, με αναβαθμισμένο προφυλακτήρα.

Τα υπόλοιπα σημεία δεν δείχνουν να έχουν κάποια διαφοροποίηση από το τρέχον μοντέλο, αλλά ασφαλώς είναι ακόμα πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο, με δεδομένο ότι η παρουσίαση των νέων εκδόσεων δεν αναμένεται πριν από τα τέλη του 2025, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Με βάση αυτές, θα υπάρξει και αναβάθμιση του εσωτερικού, με πιο «εντυπωσιακή» τη νέα οθόνη του συστήματος infotainment, η οποία θα είναι ανεξάρτητη και όχι ενσωματωμένη στο ταμπλό.

Περισσότερα στοιχεία, όπως και πληροφορίες για τα κινητήρια σύνολα, αναμένεται να γνωρίζουμε το επόμενο διάστημα, όταν και οι συνεργάτες μας θα έχουν νέα «συνάντηση» με πρωτότυπα της GLE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτές είναι οι τιμές της νέας Mercedes EQB στην Ελλάδα (photos)

Τέλος η αναμονή: Δείτε πότε παρουσιάζεται η πρώτη ηλεκτρική Mercedes G-Class

Η Mercedes-AMG GLE 53 αποκτά plug-in hybrid έκδοση με 544 PS (photos)