Δύο Audi Q7 βγήκαν στους δρόμους... και τάραξαν τα νερά - Δείτε τι συνέβη (photos)


Δύο πρωτότυπα της επόμενης γενιάς του επιβλητικού Audi Q7 εντοπίστηκαν να δοκιμάζονται στα χιόνια και προκάλεσαν έντονη συζήτηση στα διεθνή ΜΜΕ.

  • ΦΩΤΟ: SH PROSHOTS
  • 7/3/2024

Το έντονο καμουφλάζ που διαθέτουν τα πρωτότυπα των εταιρειών που πολύ συχνά εντοπίζονται να δοκιμάζονται υπό διάφορες συνθήκες, μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση για την «ταυτότητα» του μοντέλου.

Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι αρκετές σχεδιαστικές λεπτομέρειες κρύβονται επιμελώς και δεν μπορούν να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα, αλλά και στην τοποθέτηση επιπρόσθετων πάνελ που αλλοιώνουν τη σιλουέτα του αμαξώματος και πολύ συχνά μεγαλώνουν τις διαστάσεις του.

Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται ότι έχουμε στην περίπτωση της 3ης γενιάς του Audi Q7. Πριν από λίγες εβδομάδες, εμφανίστηκαν κατασκοπευτικές φωτογραφίες από ένα πρωτότυπο, που σε αρκετά μέσα του εξωτερικού αναφέρθηκε ως το ολοκαίνουριο Q9.

Ωστόσο, οι συνεργάτες μας επιβεβαίωσαν, από αξιόπιστες πηγές, ότι πρόκειται για πρωτότυπα της 3ης γενιάς του επιβλητικού SUV και αυτό ισχύει και για τα δύο αυτοκίνητα δοκιμών που σάς παρουσιάζουμε σήμερα.

Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει ότι η γερμανική φίρμα δεν σκέφτεται την προσθήκη ενός ακόμα μεγαλύτερου οχήματος ελεύθερου χρόνου στην γκάμα της, έστω και αν επισήμως δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση. Έτσι κι αλλιώς, τα «επίμαχα» πρωτότυπα δείχνουν να έχουν παρόμοιες διαστάσεις με το τρέχον Q7, ενώ το Q9, αν όντως τελικά προκύψει, θα είναι λίγο μεγαλύτερο.

Η γερμανική φίρμα προχώρησε πρόσφατα σε «φρεσκάρισμα» της υπάρχουσας 2ης γενιάς εν όψει του 2024, η οποία παρουσιάστηκε το 2015 και έκτοτε λαμβάνει αναβαθμίσεις, με σημαντικότερη το facelift του 2019. Έτσι, η επόμενη γενιά δεν αναμένεται να παρουσιαστεί πριν από το 2025, για να φτάσει στις αγορές το 2026.

Εμφανισιακά, στο εμπρός τμήμα διατηρεί τους διαχωρισμένους προβολείς, που θα δούμε και στο νέο Audi Q6 e-tron που παρουσιάζεται στις 18 Μαρτίου, ενώ φαίνεται ότι διαθέτει μικρότερη σε ύψος, αλλά μεγαλύτερη σε πλάτος μάσκα. Διαφορετικά είναι και τα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος, αν και είναι προσωρινά και δεν έχουν λάβει ακόμα την τελική τους σχεδίαση.

Όσο για το εσωτερικό, αν και δεν υπήρχε δυνατότητα για λήψεις, αναμένονται περισσότεροι χώροι για επιβάτες και αποσκευές και σχεδιαστική φιλοσοφία - αλλά και τεχνολογίες - εμπνευσμένες από το επερχόμενο Q6 e-tron.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο Audi Q4 Business e-tron: Με πλούσιο εξοπλισμό και προνομιακή τιμή

Audi Q3: Νέες εκδόσεις με πιο πλούσιο βασικό εξοπλισμό (τιμές)

Mε δαγκάνες φρένων Porsche το νέο Audi RS e-tron GT (photos)