Το νέο VW Touareg θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη άνοιξη


Το ντεμπούτο του μεγάλου SUV της Volkswagen έχει προγραμματισθεί για τον Απρίλιο, στην μεγαλύτερη από πλευράς μεγέθους αγορά αυτοκινήτου του κόσμου. Με λίγα λόγια στην Κίνα!

  • 18/12/2017

KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το Touareg είναι ένας από τους παλιότερους παίχτες στην κατηγορία των μεγάλων SUV και συμπληρώνοντας κοντά στα οκτώ χρόνια κυκλοφορίας έφτασε η ώρα να περάσει στην επόμενη γενιά του. Έτσι, εκτός απροόπτου η παγκόσμια πρεμιέρα του έχει προγραμματισθεί για την έκθεση στο Πεκίνο (σύμφωνα με το just-auto.com) με σχεδίαση και στιλ που θα παραπέμπει στην σύγχρονη άποψη της μάρκας (με την εμφατική μάσκα), αλλά και στο πρωτότυπο T-Prime GTE (το μοντέλο της φωτογραφίας), όπως και στο Atlas (που απευθύνεται στις αγορές των ΗΠΑ και Κίνας).

Ο εξοπλισμός θα είναι προηγμένος τεχνολογικά, ενώ το εσωτερικό θα έχει όλες τις τεχνολογίες που υπάρχουν στα μεγαλύτερα μοντέλα του ομίλου (πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, ανέπαφο χειρισμό, όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού τελευταίας γενιάς κ.α.). Το νέο Touareg θα βασίζεται στο Audi Q7, ενώ φήμες αναφέρουν πως θα υπάρχει και υβριδική έκδοση με περίπου 390 PS και ηλεκτρική αυτονομία για περίπου 80 km. Οι πιο συμβατικές εκδόσεις θα κινούνται από αναβαθμισμένα σύνολα πετρελαίου και βενζίνης, ενώ σε όλα τα Touareg θα είναι στάνταρ η τετρακίνηση.