ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
GP ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 2017

Live η εξέλιξη του GP Αυστραλίας 25/3/2017

  • img

Την Κυριακή 26/3 στις 08:00GR. Προσοχή, γιατί αλλάζει η ώρα! 

ΦΩΤΟ: AP

Παρακολουθήστε live την Κυριακή στις 08:00GR την εξέλιξη του πρώτου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1 για το 2017 που διεξάγεται στο Albert Park της Μελβούρνης, μέσα από την interactive εφαρμογή του www.caranddriver.gr.

Προσοχή! Ξημερώματα Σαββάτου αλλάζει η ώρα, με τους δείκτες του ρολογιού να πηγαίνουν μια ώρα μπροστά!

Στο iGrpahic, το οποίο είναι responsive -που σημαίνει ότι προσαρμόζεται αυτόματα στις οθόνες όλων των smartphones και των tablets-, μπορείτε να δείτε την κατάταξη ανά γύρο, πόσες στάσεις στα pits έχει κάθε πιλότος, τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Με την ολοκλήρωση της κούρσας θα εμφανίζονται αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία οδηγών και κατασκευαστών.

Mπορείτε, επίσης, να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των ελεύθερων και κατατακτήριων δοκιμών, να δείτε πως διαμορφώνεται το γκριντ του αγώνα, να ενημερωθείτε για τα βασικά χαρακτηριστικά της πίστας (μήκος, διάρκεια αγώνα, ταχύτητες που αναπτύσσουν σε κάθε σημείο τα μονοθέσια και τις σχέσεις που χρησιμοποιούν στο κιβώτιο, τα χρονομετρημένα κομμάτια της πίστας καθώς επίσης και τις ζώνες ενεργοποίησης του DRS), καθώς επίσης να θυμηθείτε ποιοι πιλότοι έχουν νικήσει στο παρελθόν το συγκεκριμένο αγώνα.

Παράλληλα, μέσω του tweet feed μπορείτε να ενημερώνεστε από πρώτο χέρι για όλα όσα συμβαίνουν στην πίστα ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Εκτός αυτού υπάρχει και αναλυτική ενημέρωση για τις ώρες διεξαγωγής των αγωνιστικών δραστηριοτήτων και φυσικά για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

F1 LIVE: GP ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ