To Fiat 500L γίνεται ένα στυλάτο SUV


Με ελκυστική σχεδίαση, αυξημένη πρακτικότητα και συναρπαστικό χαρακτήρα, το ανανεωμένο 500L αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση, για όσους αναζητούν ένα έξυπνο SUV.

 
  • 11/9/2018

Έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 500.000 πωλήσεις, το Fiat 500L αποτελεί ένα επιτυχημένο παράδειγμα έξυπνου σχεδιασμού. Με στιλιστικά στοιχεία που το καθιστούν γνήσιο μέλος της οικογένειας του Fiat 500, το 500L συνδυάζει ιδανικά το χαρακτήρα ενός SUV, με την πρακτικότητα ενός MPV. Με πολύ καλή ορατότητα και αίσθηση ασφάλειας, που προσφέρει η ψηλά τοποθετημένη θέση οδήγησης, στιβαρή σχεδίαση και αρκετή απόσταση από το έδαφος, το 500L προσφέρει όσα αναζητά κανείς σε ένα SUV, διαθέτοντας παράλληλα πλούσιους χώρους και αυξημένη πρακτικότητα.

Με ανανεωμένη εμφάνιση, υλικά ακόμα καλύτερης ποιότητας στο εσωτερικό, πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αλλά και κινητήρες προδιαγραφών Euro 6d, το νέο 500L αποτελεί πλέον μια ολοκληρωμένη πρόταση για τις πολυποίκιλες ανάγκες των καταναλωτών. Σε αυτό το πλαίσιο, παράλληλα με την πληθώρα επιλογών χρωμάτων και στοιχείων εξατομίκευσης, το νέο 500L είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Για όσους αναζητούν τη μέγιστη πρακτικότητα, χωρίς να θυσιάζουν το στυλ, οι εκδόσεις Urban αποτελούν την καλύτερη λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις. Για τους λάτρεις της περιπέτειας οι εκδόσεις City Cross προσφέρουν αυξημένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου, αλλά και ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση.

Με έμφαση στην προσφορά πληρέστατου εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας σε όλες τις εκδόσεις, οι τιμές του νέου 500L ξεκινούν από τα 15.300 ευρώ (Urban) και τα 15.990 ευρώ (City Cross). Παράλληλα όλες οι εκδόσεις του μοντέλου είναι διαθέσιμες με προνομιακό επιτόκιο 2,9% και καλύπτονται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Το νέο 500L με μία ματιά

  • Ανανεωμένη εμφάνιση και ακόμα καλύτερης ποιότητας υλικά στο εσωτερικό

  • Επιλογή ανάμεσα σε δύο look (Urban & City Cross)

  • Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης, κάμερα οπισθοπορείας, κ.ά.)

  • Πολυμορφικές λύσεις και χώρος αποσκευών 455 λίτρων

  • Νέα έκδοση City Cross με εμφάνιση off-road και αυξημένη ( 25χλστ.) απόσταση από το έδαφος

  • Κινητήρες, που υπερκαλύπτουν τις νέες προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6d (βενζίνης 1.4 95 PS και Diesel 1.3 MTJ 95 PS – 1.6 MTJ 120 PS)

Οι τιμές ξεκινούν από τα 15.300 ευρώ, ενώ διατίθεται προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης (επιτόκιο 2,9%) και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.