CAR AND DRIVER ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
2019 FIAT 500L

To Fiat 500L γίνεται ένα στυλάτο SUV 11/9

 • img
 • img
 • img

Έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 500.000 πωλήσεις, το Fiat 500L αποτελεί ένα επιτυχημένο παράδειγμα έξυπνου σχεδιασμού. Με στιλιστικά στοιχεία που το καθιστούν γνήσιο μέλος της οικογένειας του Fiat 500, το 500L συνδυάζει ιδανικά το χαρακτήρα ενός SUV, με την πρακτικότητα ενός MPV. Με πολύ καλή ορατότητα και αίσθηση ασφάλειας, που προσφέρει η ψηλά τοποθετημένη θέση οδήγησης, στιβαρή σχεδίαση και αρκετή απόσταση από το έδαφος, το 500L προσφέρει όσα αναζητά κανείς σε ένα SUV, διαθέτοντας παράλληλα πλούσιους χώρους και αυξημένη πρακτικότητα.

Με ανανεωμένη εμφάνιση, υλικά ακόμα καλύτερης ποιότητας στο εσωτερικό, πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αλλά και κινητήρες προδιαγραφών Euro 6d, το νέο 500L αποτελεί πλέον μια ολοκληρωμένη πρόταση για τις πολυποίκιλες ανάγκες των καταναλωτών. Σε αυτό το πλαίσιο, παράλληλα με την πληθώρα επιλογών χρωμάτων και στοιχείων εξατομίκευσης, το νέο 500L είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Για όσους αναζητούν τη μέγιστη πρακτικότητα, χωρίς να θυσιάζουν το στυλ, οι εκδόσεις Urban αποτελούν την καλύτερη λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις. Για τους λάτρεις της περιπέτειας οι εκδόσεις City Cross προσφέρουν αυξημένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου, αλλά και ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση.

Με έμφαση στην προσφορά πληρέστατου εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας σε όλες τις εκδόσεις, οι τιμές του νέου 500L ξεκινούν από τα 15.300 ευρώ (Urban) και τα 15.990 ευρώ (City Cross). Παράλληλα όλες οι εκδόσεις του μοντέλου είναι διαθέσιμες με προνομιακό επιτόκιο 2,9% και καλύπτονται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Το νέο 500L με μία ματιά

 • Ανανεωμένη εμφάνιση και ακόμα καλύτερης ποιότητας υλικά στο εσωτερικό

 • Επιλογή ανάμεσα σε δύο look (Urban & City Cross)

 • Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης, κάμερα οπισθοπορείας, κ.ά.)

 • Πολυμορφικές λύσεις και χώρος αποσκευών 455 λίτρων

 • Νέα έκδοση City Cross με εμφάνιση off-road και αυξημένη (+25χλστ.) απόσταση από το έδαφος

 • Κινητήρες, που υπερκαλύπτουν τις νέες προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6d (βενζίνης 1.4 95 PS και Diesel 1.3 MTJ 95 PS – 1.6 MTJ 120 PS)

Οι τιμές ξεκινούν από τα 15.300 ευρώ, ενώ διατίθεται προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης (επιτόκιο 2,9%) και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 • 50 ΧΡΟΝΙΑ OPEL GT 12/9

  Περιήγηση στα ιστορικά ορόσημα ενός θρύλου

  GT σημαίνει Grand Turismo, Grand Tourisme ή απλά Grand Tour. Αυτό ακριβώς προσφέρουν η Opel και η ένωση ευρωπαϊκών λεσχών GT: το Grand Tour 2018 για τον εορτασμό των 50 χρόνων του Opel GT. Από τις 19 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, 70 Opel GT, αναλλοίωτα στο χρόνο και οι ιδιοκτήτες...

 • Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ VW ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 12/9

  VW Diesel-gate: Βασικός υπεύθυνος ο Martin Winterkorn σύμφωνα με γερμανικό δικαστήριο

  Ο πρόεδρος του δικαστηρίου στη δίκη της VW επιρρίπτει ευθύνες στον πρώην πρόεδρο της VW, Martin Winterkorn, αλλά και στη στρατηγική επικοινωνίας του.

 • DS 3 CROSSBACK TEASER 12/9

  Προ των πυλών το DS 3 Crossback

  Με μερικά tweets τα ανώτερα στελέχη της γαλλικής εταιρίας προανήγγειλαν την διαδικτυακή αποκάλυψη του νέου DS 3 Crossback στις 13 Σεπτεμβρίου.

 • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 12/9

  Αυτές είναι οι 2+1 προτάσεις των εκπαιδευτών οδήγησης για τις εξετάσεις των οδηγών άνω των 74 ετών

  Σύμφωνο υπό προϋποθέσεις στην επαναξιολόγηση των ηλικιωμένων οδηγών βρίσκει τους εκπαιδευτές οδήγησης, αλλά κάθετα αρνητικούς σε εξετάσεις σε άτομα άνω των 74 ετών.

 • BUGGATI SUV 11/9

  Η Bugatti είναι έτοιμη για δεύτερο μοντέλο

  Η γαλλική εταιρία μπορεί να έχει μικρό μέγεθος και μονοδιάστατη παρουσία αλλά αυτό θα μπορούσε πολύ εύκολα να αλλάξει.

 • 2019 CONTINENTAL 11/9

  Η Continental χαράζει νέο δρόμο για το μέλλον της

  Μια από τις πιο μεγάλες και σημαντικές ανακατατάξεις της ιστορίας του αποφάσισε o τεχνολογικός κολοσσός Continental. Με αυτόν τον τρόπο, ο Όμιλος θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με ταχύ ρυθμό με στόχο την επέκταση σε νέους τομείς της βιομηχανίας της αυτοκίνησης.

 • ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 11/9

  ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ Κ.Ο.Κ.: Εξετάζονται ξανά οι οδηγοί άνω των 74

  Οι οδηγοί, 74 ετών και άνω, καλούνται να ανατρέξουν στις... σημειώσεις τους, ώστε να πείσουν αν είναι σε θέση να οδηγούν!

 • 2018 ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 11/9

  Αύξηση των ταξινομήσεων 50.3% στην Ελληνική αγορά τον Αύγουστο

  Η μεγάλη αύξηση ταξινομήσεων του περασμένου Αυγούστου έχει έκτακτο χαρακτήρα, αφενός γιατί προστέθηκαν εκκρεμείς ταξινομήσεις του Ιουλίου και αφετέρου, κυρίως, γιατί η έλευση κοινοτικής νόρμας από 1/9/2018 προέτρεψε τους διανομείς να επιταχύνουν πωλήσεις που θα υλοποιούνταν στη...

 • OPEN BONNETS ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ALFA ROMEO 11/9

  Αποκάλυψη για τον κρυφό κόσμο των Alfa Romeo

  Το Σάββατο και την Κυριακή, 15-16 Σεπτεμβρίου, η Alfa Romeo θα αποκαλύψει τον κρυφό κόσμο παλιών μοντέλων της.

 • 2019 FIAT 500L 11/9

  To Fiat 500L γίνεται ένα στυλάτο SUV

  Με ελκυστική σχεδίαση, αυξημένη πρακτικότητα και συναρπαστικό χαρακτήρα, το ανανεωμένο 500L αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση, για όσους αναζητούν ένα έξυπνο SUV.

 • BUGATTI W16 11/9

  Θα καταφέρει να επιβιώσει ο W16 της Bugatti;

  Μπροστά στα ολοένα και αυστηρότερα όρια στις εκπομπές ρύπων τα πολύ-κύλινδρα μηχανικά σύνολα δύσκολα θα επιβιώσουν.

 • MERCEDES-BENZ GLE 2019 10/9

  Πλησιάζουν τα αποκαλυπτήρια της Mercedes-Benz GLE

  Η νέα GLE θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της αρχές Οκτωβρίου στο σαλόνι του Παρισιού και εννοείται πως θα προηγηθεί η διαδικτυακή της πρεμιέρα.

 • TESLA ΝΕΟΣ CEO 10/9

  O Jerome Guillen είναι ο νέος πρόεδρος της Tesla

  O Jerome Guillen είναι ο νέος πρόεδρος της Tesla Μέσω ενός email που στάλθηκε στους εργαζομένους της εταιρίας ο Elon Musk γνωστοποίησε πως ο Jerome Guillen προάχθηκε σε νέο πρόεδρο.

 • Η FORD ΣΤΗΝ ΙΑΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 10/9

  Ηλεκτρικά και «δικτυωμένα» τα ελαφρά επαγγελματικά της Ford!

  Η Ford, ένας από τους πρωτοπόρους Ευρωπαίους κατασκευαστές ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, θα παρουσιάσει στη διεθνή έκθεση επαγγελματικών αυτοκινήτων στο Ανόβερο πλήρη τη σύνθεση των μοντέλων της, δίνοντας βάρος στις δυνατότητες δικτύωσης αυτών των αυτοκινήτων.

 • LEXUS LY 650 10/9

  Αυτό είναι το σούπερ ταχύπλοο της Lexus (video)

  Η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε το εντυπωσιακό σούπερ γιοτ που βλέπετε με τις πωλήσεις του να ξεκινούν προς τα τέλη 2019.