Μoto GP: Δείτε ένα σοκαριστικό ατύχημα με τον Μichele Pirro (Video)


Ο οδηγός της Ducati έχασε τον έλεγχο στην ευθεία και με πολλά χιλιόμετρα και από καθαρή τύχη γλίτωσε τη ζωή του.
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 2/6/2018

Πρόκειται για ένα από τα πιο τρομακτικά ατυχήματα που έχουμε δει τελευταία στο Moto GP κυρίως γιατί η απώλεια του ελέγχου της μοτοσικλέτας έγινε στην ευθεία και με πολλά, πάρα πολλά χιλιόμετρα.

Ο οδηγός της Ducati Μichele Pirro κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών για το Ιταλικό GP στην πίστα του Mugello είχε μία πολύ άτυχη στιγμή στο τέλος της ευθείας κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών. Όπως βλέπουμε στο βίντεο, ο αναβατης χάνει τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και στην συνέχεια φεύγει πάνω από αυτήν και προσγειώνεται αρκετά μέτρα μακριά, όπου συνεχίζει ανεξέλεγκτα να σέρνεται στο έδαφος.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές και στην αρχή άφησαν υπόνοιες ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί στον αναβάτη. Τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Φλωρεντίας, όπου ανέκτησε τις αισθήσεις του και έχει επαφή μετο περιβάλλον. Αυτό που λένε πάντως οι γιατροί είναι ότι δεν έχει καθόλου μνήμη από το περιστατικό, ενώ υπάρχουν και κάποιοι μικροί τραυματισμοί που θα τον κρατήσουν για λίγο στο νοσοκομείο. 

Όπως και να έχει πάντως ο Pirro είχε άγιο και μόνο η λαχτάρα έμεινε στους θεατές και τους ανθρώπους της Ducati που έβαλαν στο μυαλό τους τα χειρότερα μετά από αυτή την φοβερή σκηνή.