Καλά πήγε αυτό! Τράκαρε ολοκαίνουργια McLaren Senna κάνοντας μπάντες (video)


Τα πανίσχυρα αυτοκίνητα χρειάζονται κι υπεύθυνους οδηγούς. Καλό θα ήταν αυτά να μη γίνονται.

  • ΦΩΤΟ: MCLAREN
  • 6/5/2024

Το να κάνει κανείς μπαντιλίκια και κόλπα με ένα supercar μπροστά στην κάμερα δεν είναι σχεδόν ποτέ καλή ιδέα. Αυτό ανακάλυψε με τον δύσκολο τρόπο ο οδηγός μιας McLaren Senna, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του σε δρόμο στην Καλιφόρνια και προσέκρουσε πάνω σε ένα κτίριο, προκαλώντας σημαντική ζημιά.

Τα πλάνα του ατυχήματος, που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνουν τη Senna να κινείται στη Λεωφόρο Ventura στην περιοχή Woodland Hills στο Λος Άντζελες. Ο οδηγός κάνει ένα donut για το κοινό που έχει πλησιάσει για να θαυμάσει το σπάνιο supercar, όμως χάνει τον έλεγχο, πατώντας το γκάζι λίγο πιο άτσαλα απ' όσο έπρεπε και πέφτει πάνω στον τοίχο μιας αντιπροσωπείας της Lexus.

Αρχικά, το video δημοσιεύτηκε στο Reddit, όμως δεν άργησε να κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες. Δείχνει τη στιγμή του ατυχήματος κι έπειτα το αποτέλεσμά του, με τη Senna να βρίσκεται σε χείριστη κατάσταση. Η ζημιά επικεντρώνεται στο μπροστινό μέρος, με τον προφυλακτήρα να έχει διαλυθεί, την πόρτα του συνοδηγού και τον μπροστινό τροχό να έχουν ξεχαρβαλωθεί.

Ο οδηγός του οχήματος, Edmond 'Mondi' Barseghian, είχε δημοσιεύσει στο κανάλι του στο YouTube ένα σχετικό video του ιδίου να κάνει test drive τη Senna, πριγράφοντάς την ως «πραγματικά τρομακτικά γρήγορη.» Φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram δείχνουν το supercar των 799 PS λίγες ώρες πριν την καταστροφή, με τον Barseghian να εξηγεί μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το νέο του απόκτημα.

Λίγες μέρες μετά το ατύχημα, χρήστης του Reddit, που είχε κοινοποιήσει το video του ατυχήματος, έκανε γνωστό ότι ο Barseghian του έστειλε μήνυμα, προσπαθώντας να τον πείσει να διαγράψει τα πλάνα, προκειμένου να μπορέσει να ξεφύγει από την ασφαλιστική του εταιρεία, η οποία όπως είναι λογικό, δε θα ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένη, μαθαίνοντας ότι ένας πελάτης της ενεπλάκη σε ένα ατύχημα εκατομμυρίων.

Δείτε το video του ατυχήματος:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο: 81χρονος έστειλε την Porsche 993 Turbo του για... κολύμπι (photos)

Μια σπάνια Ferrari Enzo έγινε... καλοκαιρινή μετά από τροχαίο στην Autobahn (photos)

Σοκαριστικό: Maserati MC20 συγκρούστηκε με δέντρο και κόπηκε στα δύο (video)