Η σπέσιαλ Mustang Bullitt έχει 475 άλογα!


Πρόκειται για μία ειδική έκδοση που κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Detroit και που αποδίδει φόρο τιμής στο μοντέλο του παρελθόντος που είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία του McQueen πριν από 50 χρόνια.

  • 15/1/2018

KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Ford παρουσιάζει μία Bullitt αναβίωση της Mustang (η πρώτη ήταν το 2001 και μετά το 2008), η οποία ξεχωρίζει από τα ειδικά χρώματα που είχε και το αυτοκίνητο του 1968 (τα Shadow Black ή Dark Highland Green). H διάθεση της Mustang Bullitt θα ξεκινήσει στην Ευρώπη από την άνοιξη (σε περιορισμένο αριθμό μοντέλων) με τον γνωστό V8 των 5,0 lt κάτω από το καπό να αποδίδει 475 PS και 570 Nm ροπής.

Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 263 km/h. Υπάρχουν ειδικής σχεδίασης ζάντες 19’’, κόκκινες δαγκάνες Brembo, ειδική γρίλια και μία σπέσιαλ απόληξη Black NitroPlate. Επιπρόσθετα η Bullitt έχει το σύστημα Open Air Induction System από την Shelby GT350 για καλύτερο ήχο και απόδοση. Σε σχέση με την Mustang GT η Bullitt είναι ταχύτερη κατά περίπου 13 km/h και ισχυρότερη κατά 15 PS.

Στο εσωτερικό υπάρχει πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12’’ με ίδια γραφικά όπως και το pony car του παρελθόντος. Το τιμόνι έχει επένδυση από ειδικό δέρμα, ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορα καλούδια όπως τα καθίσματα Recaro, την ημιενεργητική ανάρτηση MagneRide, το πακέτο ηλεκτρονικών (με navi, υψηλής πιστότητας ηχοσύνολο, Blind Spot κ.α.).