Αποκάλυψη για το νέο Jeep Cherokee


Όπως ήταν αναμενόμενο το ριζικά ανανεωμένο Cherokee απέκτησε νέο παρουσιαστικό αποτινάσσοντας την αμφιλεγόμενη αισθητική του απερχόμενου μοντέλου. Επίσημη πρεμιέρα στο Detroit.

  • 19/12/2017

KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η ειδοποιός διαφορά στο νέο Cherokee έχει να κάνει με τη νέα μάσκα και τους νέους προβολείς που πλέον δεν είναι ανεξάρτητοι, αλλά σε ένα ενιαίο σύνολο που σε συνδυασμό με τη νέα γρίλια δημιουργούν ένα πιο αυθεντικό Jeep. Εδώ βλέπετε τις πρώτες φωτογραφίες αφού η επίσημη παρουσίαση έχει προγραμματισθεί για τις 16 Ιανουαρίου οπότε θα γίνουν γνωστά και περισσότερα στοιχεία.

Πάντως από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες στο εσωτερικό υπάρχουν κάποιες «πινελιές» αναβάθμισης ενώ ο τεχνολογικός εξοπλισμός πιθανότατα θα εμπλουτιστεί με νέα συστήματα υποβοήθησης άνεσης και ασφαλείας του οδηγού.

Από πλευρά κινητήρων θα υπάρχει ο ατμοσφαιρικός τετρακύλινδρος στα 2,4 lt (με 184 PS), ο V6 των 3,2 lt (με 271) και ο V8 των 5,7 lt (με 395). Παρά ταύτα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην πιθανότατη προσθήκη του δίλιτρου τετρακύλινδρου turbo βενζινοκινητήρα που θα προέρχεται από το Wrangler. Για να δούμε αν τελικά θα επαληθευτούν οι φήμες.