Το Fiat 500 Riva συνδυάζει κομψότητα και πολυτέλεια


Στην Ελλάδα θα διατεθεί αποκλειστικά στην hatchback έκδοση με τον κινητήρα 1,3 MTJ 95 HP στην τιμή των 20.980 €.

  • 30/9/2016

Το νέο 500 Riva είναι για εκείνους τους οδηγούς που αναζητούν στην ξηρά την ίδια πολυτέλεια που προσφέρει το σκάφος Aquariva Super, το σύγχρονο έμβλημα της Riva, και την απαράμιλλη κομψότητα που είναι χαρακτηριστικό του 500.

Το εμβληματικό Fiat δένει απόλυτα με τη διαχρονική γοητεία της Riva, και το αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει το στυλ και τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και των δύο εταιρειών.

Δύο θρύλοι στον κόσμο των αυτοκινήτων και των σκαφών συναντιούνται για να δημιουργήσουν ένα νέο «αντικείμενο» πόθου, το οποίο συμβολίζει την απαράμιλλη ιταλική ομορφιά.

Το νέο Fiat 500 Riva έρχεται και στην Ελλάδα από τον Οκτώβριο στην τιμή των 20.980 €, αποκλειστικά στην έκδοση hatchback με τον κινητήρα 1,3 MTJ 95 HP. Οι παραγγελίες ανοίγουν την 1η εβδομάδα του Ιουλίου.

Η πολυτελής έκδοση ξεχωρίζει για τη μοναδική εμφάνιση και τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειές της, που έχουν διαμορφωθεί σε συνεργασία με τη Riva, μια θρυλική μάρκα στον ναυτικό κόσμο, συνώνυμη της ιταλικής κομψότητας. Το ξεχωριστό στυλ εκφράζεται μέσα από το τις ξύλινες επενδύσεις από μαόνι στο ταμπλό και στον επιλογέα ταχυτήτων.

Πλέον τα εξαιρετικά αυτά υλικά των σκαφών Riva που αποτελούν και προνόμιο των πολυτελών αυτοκινήτων, βρίσκουν νέα ερμηνεία στο 500.