Volkswagen: H νέα υπερσύγχρονη έκθεση στη Β. Ελλάδα - Σε ποια πόλη βρίσκεται


Στις εγκαταστάσεις φιλοξενείται όλη τη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων Volkswagen, ενώ διατίθενται after Sales υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και φανοποιείας/βαφής.

  • ΦΩΤ.: KOSMOCAR
  • 19/4/2024

Η Kosmocar Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda & Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα συνεχίζει να επενδύει στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων & Συνεργατών Service με την ένταξη ενός νέου Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου & Συνεργάτη Service Volkswagen, του κ. Δημήτρη Καραλελέκη. 

Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στον Κόμβο Αεροδρομίου, στην Ανατολική Έξοδο της Εγνατίας Οδού στην Αλεξανδρούπολη, φιλοξενούν όλη τη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων Volkswagen.

Παράλληλα, διατίθενται οι κορυφαίες After Sales υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και φανοποιείας/βαφής, όπως ακριβώς ορίζουν τα υψηλά πρότυπα και προδιαγραφές του κατασκευαστή. 

Mέσω σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, προσωπικού υψηλής τεχνογνωσίας, ευρείας γκάμας γνησίων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, εξασφαλίζεται η άψογη λειτουργικά και ασφαλής οδηγική συμπεριφορά κάθε αυτοκινήτου. Έτσι, παρέχεται στον πελάτη οδηγό, η ευκαιρία να γνωρίσει όλον τον «κόσμο» της μάρκας  Volkswagen και να βιώσει μία ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία.

H εταιρεία Δημήτρης Καραλελέκης με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο του αυτοκινήτου εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών Volkswagen.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Porsche Center Athens: Δείτε εικόνες απ' τα εγκαίνια της νέας έκθεσης (photos)

Εικόνες από την πρώτη έκθεση επιβατικών της BYD στην Ελλάδα (photos)

Αυτή η Maserati MC20 Cielo πρέπει να μπει σε γκαλερί, όχι σε έκθεση αυτοκινήτων (photos)