Οργανωτικές αλλαγές στη Mercedes-Benz Ελλάς


Εναλλαγές θέσεων στο στελεχιακό της δυναμικό ανακοίνωση η Mercedes-Benz Hellas. 

  • 16/3/2018

Με ανακοίνωσή της η Mercedes-Benz Ελλάς ενημερώνσει για τις αλλαγές που έχουν γίνει στο στελεχιακό της δυναμικό, δηλώνοντας πώς " η εναλλαγή θέσεων ανάμεσα σε αξιόλογα στελέχη της εταιρείας βοηθά σημαντικά στην προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη, ενώ ταυτόχρονα δίνει νέα πνοή, ιδέες και δυναμική στους τομείς που αφορούν οι οργανωτικές αλλαγές".

Στο πλαίσιο αυτής της επιτυχημένης στρατηγικής, πραγματοποιήθηκε μία εκτεταμένη αναδιοργάνωση ως εξής:

Ο κύριος Κωνσταντίνος Καπλάνογλου αναλαμβάνει τη θέση του Mercedes-Benz Vans Sales Senior Manager στη Διεύθυνση Επαγγελματικών Οχημάτων της Mercedes-Benz Ελλάς. Ο κος Καπλάνογλου ξεκίνησε την καριέρα του στην εταιρεία τον Ιανουάριο του 1998 συνεισφέροντας από διάφορες θέσεις ευθύνης, όπως αυτής του Marketing Executive και του Corporate Sales Manager, ενώ από τον Ιούνιο του 2014 μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του Fleet Sales & Used Cars MBC Senior Manager.

Στη θέση του κου Κ. Καπλάνογλου ως Fleet Sales & Used Cars MBC Senior Manager προάγεται ο κος Θεόδωρος Καραγιάννης. Ο κος Καραγιάννης, έχοντας ήδη πολυετή εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου, ξεκίνησε την πορεία του στην εταιρεία τον Σεπτέμβριο του 2014 αναλαμβάνοντας τη θέση του Corporate Sales Manager, την οποία και κατείχε μέχρι τώρα.

Αντίστοιχα στη θέση του Corporate Sales Manager που κατείεχε μέχρι σήμερα ο κος Καραγιάννης, μετακινείται ο κος Ευστράτιος Μπατσολάκης. Ο κος Μπατσολάκης ξεκίνησε την καριέρα του στη -Ελλάς τον Ιούλιο του 2003 από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Δικτύου. Το 2006 ενσωματώθηκε στη Διεύθυνση Επιβατηγών Αυτοκινήτων, όπου ανέλαβε διάφορες θέσεις ευθύνης, όπως και , με πιο πρόσφατη αυτή του Προϊστάμενου Πωλήσεων Περιοχής.

 

Επιπλέον, στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της εταιρείας από ένα παραδοσιακό κατασκευαστή αυτοκινήτων σε ένα πάροχο ολιστικών υπηρεσιών κινητικότητας η κα Ιωάννα Βελετά έχει αναλάβει από την 1η Φεβρουαρίου 2018 καθήκοντα ως CASE Implementation Manager, έχοντας πλέον την ευθύνη του συντονισμού όλων των τμημάτων εντός της Mercedes-Benz Ελλάς, αναφορικά με  την ανάπτυξη και υλοποίηση των στρατηγικών που σχετίζονται με το CASE (Connected, Autonomous, Sharing/Services & Electric) στην Ελλάδα. H κα Βελετά ξεκίνησε την καριέρα της στην εταιρεία ως Marketing Trainee το 1995, στη συνέχεια ανέλαβε ως Προϊσταμένη Δημοσίων Σχέσεων & Εταιρικής Επικοινωνίας, ενώ τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση Soft Skills Trainer στο Τμήμα Εκπαίδευσης.

Επίσης, η κα Κατερίνα Ζήσου μετά από μακρόχρονη θητεία στον τομέα Trucks Marketing,  έχει αναλάβει πλέον τη θέση MB Cars and smart Above the Line Marketing και είναι υπεύθυνη για την υποδοχή και τον συντονισμό της διαφημιστικής προβολής της μάρκας, αντικαθιστώντας την κα Αναστασία Μπίτσικα που μετακινήθηκε στη θέση MB Cars and smart Below the Line Marketing με αρμοδιότητες που αφορούν στη διαχείριση των εταιρικών και προϊοντικών εκδηλώσεων και χορηγιών. Τέλος, η κα Στέλλα Μάνεση αναλαμβάνει τη θέση Trucks & Customer Services Marketing, ενώ τη θέση Vans & Buses Μarketing διατηρεί η κυρία Δέσποινα Ιωαννίδου.