Αλλαγή στην Ηγεσία της Opel Hellas


O Γιάννης Πασσάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Opel Hellas, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία, έπειτα από μια θητεία 30 και πλέον ετών.

  • 13/12/2017

O Γιάννης Πασσάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Opel Hellas, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία, έπειτα από μια θητεία 30 και πλέον ετών.

Ο κ. Πασσάδης κατέλαβε σημαντικές διευθυντικές θέσεις κατά τη διάρκεια της καρριέρας του στην GM/Opel στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη, στην Ταϊβάν, Ταϋλάνδη, Ιταλία, στη Μέση Ανατολή και την Γερμανία, προτού επιστρέψει στην Ελλάδα ως Διεθύνων Σύμβουλος το 2013.

Ο Λεωνίδας Μισαλάκης, σήμερα Διεθυντής Πωλήσεων της Opel Hellas, θα διαδεχθεί τον Γιάννη Πασσάδη στην κορυφή της ιεραρχίας της εταιρείας, με στόχο να συνεχίσει τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Ο κ. Μισαλάκης είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ με μεταπτυχιακό Industrial Engineering. Ξεκίνησε την καρριέρα του στο χώρο του αυτοκινήτου το 1994. Στο δυναμικό της Opel Hellas εντάσσεται το 1997 στο Τμήμα Aftersales ως Περιφεριακός Διεθυντής. Στη συνέχεια αναλαμβάνει καθήκοντα Business Development Manager στο Τμήμα Πωλήσεων. Το 2003 μετακινείται στη Ρώμη, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθυντή Customer Care & Aftersales Retail Sales Channel για την GM, με ευθύνη τις χώρες της Νότιας Ευρώπης.

Το 2006 επιστρέφει στην Ελλάδα ως Διευθυντής Marketing, θέση στην οποία παραμένει έως το 2014, οπότε και αναλαμβάνει νέα καθήκοντα σαν Διευθυντής Πωλήσεων, θέση την οποία διατηρεί έως σήμερα.