Συναρπαστική προσφορά για το Kymco Xciting R 300i UBS


Στο όνομα Xciting όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα scooter συναρπαστικό. Σε ένα best seller 300αρι που στην τρίτη του γενιά είναι πιο ολοκληρωμένο από ποτέ.

  • 22/1/2017

Το Xciting R 300i UBS είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη αγορά που μπορεί να κάνει κάποιος στα 300 κυβικά εκατοστά και όχι μόνο.

Τα στοιχεία που κατά γενική ομολογία εντυπωσιάζουν πάνω στο mega scooter της Kymco είναι η άνεση, η οδική συμπεριφορά, τα κορυφαία φρένα με τους τρεις δίσκους και το σύστημα συνδυασμένης λειτουργίας, η ποιότητα κατασκευής και ο εξοπλισμός. Στοιχεία που σε συνάρτηση με τη χαμηλή τιμή αγοράς δημιουργούν την αναμφισβήτητα κορυφαία πρόταση στα μεσαία scooter της αγοράς. 

Mε τιμή μετρητοίς μόλις στα 3.780€ (+156,65€ Τ.Τ.), το Xciting R 300i UBS είναι ακόμα πιο κοντά στο να γίνει δικό σας.

Εναλλακτικά, η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν 12μηνη άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα ή χρηματοδότηση με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες www.kymco.gr και www.facebook.com/kymco.gr.