Ο Vettel αφήνει ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής στην F1


Δεκαέξι μήνες μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο Sebastian Vettel ανοίγει για πρώτη φορά την πόρτα της επιστροφής στη Formula 1.

  • ΦΩΤΟ: Porsche AG
  • 4/4/2024

Την περασμένη εβδομάδα, ο Sebastian Vettel οδήγησε την Porsche 963, το πρωτότυπο της μάρκας για τους αγώνες αντοχής, καθώς φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει στον 24ωρο αγώνα του Le Mans τον προσεχή Ιούνιο.

Λίγο μετά παραχώρησε μία συνέντευξη στο βρετανικό Sky Sports, και φυσικά τέθηκε το ζήτημα της επιστροφής στην F1.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς θα έβλεπε μία πιθανή πρόταση από τη Mercedes και τον Toto Wolff για την κενή θέση εκεί, ο ίδιος απάντησε:

«Έχω συζητήσει μαζί του, όχι απαραίτητα για την κενή θέση. Μιλήσαμε για την όλη κατάσταση συνολικά.

«Ωστόσο, μίλησα και με άλλες πλευρές, γιατί ακόμα μιλάω με όλους και κρατάω επαφές. Έχω κάποιες ιδέες και projects για την F1. Θα δούμε πώς θα προχωρήσουν.

Ο Sebastian Vettel στην πίστα της Αραγονίας για δοκιμές με την Porsche 963.
Ο Sebastian Vettel στην πίστα της Αραγονίας για δοκιμές με την Porsche 963.

«Επομένως, διατηρώ επαφές. Δεν ξέρω. Θα πρέπει να γίνουν μερικά ακόμα τηλεφωνήματα για να δούμε τι θα γίνει. Αλλά σίγουρα υπάρχει μία κενή θέση στη Mercedes.»

Ένας από τους λόγους που ο 4κις πρωταθλητής αποφάσισε να αποσυρθεί ήταν να επικεντρωθεί στην οικογένειά του και στο να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί με τα τρία παιδιά του, επομένως κάθε αλλαγή σε αυτό το πλάνο θα πρέπει να παρθεί με αυτό κατά νου:

«Είναι μία απόφαση που πρέπει να πάρω για τον εαυτό μου, αλλά και για την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου ήδη μού έχουν πει ότι τους αρέσει το πώς έχουν τα πράγματα τώρα. Δεν θα υποστήριζαν ιδιαίτερα το ενδεχόμενο να επιστρέψω.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην Άπω Ανατολή - Preview και τηλεοπτικό πρόγραμμα GP Ιαπωνίας

Γιατί ο Wolff διστάζει να προωθήσει τον Antonelli στην F1

Άγνωστη παραμένει η αιτία που εγκατέλειψε ο Hamilton στο Αυστραλιανό GP