Μιλά με αρκετές ομάδες o Sainz: «Ψάχνω μία ρεαλιστική επιλογή»


Να ξεκαθαρίσει το μέλλον του γρήγορα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει ο Carlos Sainz, άρτι αφιχθείς από τη νίκη του στην Αυστραλία.

  • ΦΩΤΟ: LAT Images/Pirelli
  • 4/4/2024

Ο Carlos Sainz ήταν το «θύμα» της μεταγραφής Hamilton στη Ferrari, καθώς ο Ισπανός βρίσκεται αυτή τη στιγμή χωρίς αγωνιστική «στέγη» για το 2025.

Μία από τις επιλογές για τον Ισπανό είναι η Audi, που μπαίνει στο σπορ το 2026 εξαγοράζοντας τη Sauber, όσο και η Red Bull, με τον επικεφαλής της Christian Horner να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ιδιαίτερα μετά τη νίκη του στην Αυστραλία πριν δύο εβδομάδες, ο Sainz έχει γίνει ακόμα πιο περιζήτητος στην αγορά, με τον ίδιο να τονίζει ότι θέλει να γνωρίζει τι θα κάνει τη νέα σεζόν το συντομότερο δυνατό:

«Μιλάω με αρκετές ομάδες. Αυτό πρέπει να κάνουμε η ομάδα μου κι εγώ αφού είμαι άνεργος για του χρόνου, επομένως μιλάμε σχεδόν με όλες.

«Το θέμα είναι να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες και να δούμε ποιες είναι οι ρεαλιστικές επιλογές μου, όσο κι οι καλύτερες για μένα και το μέλλον μου. Επ' αυτού δεν έχω κάτι νεότερο να σας πω τώρα.

«Το μόνο που θα πω είναι πως ήρθε η ώρα να επιταχύνουμε τις συζητήσεις ελπίζοντας να ξεκαθαρίσει το πράγμα σύντομα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Vettel αφήνει ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής στην F1

Στην Άπω Ανατολή - Preview και τηλεοπτικό πρόγραμμα GP Ιαπωνίας

Γιατί ο Wolff διστάζει να προωθήσει τον Antonelli στην F1