GP Ιαπωνίας: Κατενθουσιασμένος μετά τις δοκιμές ο Hamilton


Ο Lewis Hamilton δεν έχει νιώσει πιο άνετα με τη W15 από ό,τι στις δοκιμές του Ιαπωνικού Grand Prix.

  • ΦΩΤΟ: LAT Images for Mercedes-Benz Grand Prix Ltd
  • 5/4/2024

Μπορεί η πρώτη μέρα στο Grand Prix Ιαπωνίας να ήταν ιδιαίτερη, εξαιτίας της βροχής που επηρέασε έντονα τις δοκιμές στο FP2, η Mercedes φάνηκε να κάνει ένα βήμα προόδου, κάτι που επιβεβαίωσε κι ο Lewis Hamilton.

Μετά από αρκετά «πειράματα» στα πρώτα GP, ο 7κις πρωταθλητής φρονεί πως πλέον η W15 βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, και ζητά να μην αλλάξει τίποτα για να συνεχίσει σε αυτή τη βάση για το υπόλοιπο του τριημέρου:

«Ήταν μία φοβερή διαδικασία για εμάς. Ήταν η καλύτερή μας φέτος, και το μονοθέσιο το νιώθω καλύτερο από ποτέ. Μέχρι στιγμής όλα κυλούν θετικά.

«Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, γιατί η συγκεκριμένη είναι μία πίστα που όλοι οι οδηγοί αγαπούν. Τα τελευταία δύο χρόνια, είχαμε ένα δύστροπο μονοθέσιο και η ισορροπία του δεν ήταν η σωστή για να το οδηγήσουμε όπως πρέπει εδώ. Αλλά με δεδομένο το πόσο δύσκολους αγώνες είχαμε τώρα, έχει γίνει φοβερή δουλειά την τελευταία εβδομάδα.

«Φαίνεται πως έχουμε ξεκινήσει από καλύτερη βάση. Επομένως, αν δεν κάνουμε αλλαγές και δεν τη χαλάσουμε, θα μείνουμε στα ίδια επίπεδα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

GP Ιαπωνίας - FP2: Piastri πρώτος υπό βροχή, Hamilton και Leclerc ακολουθούν

Στην Άπω Ανατολή - Preview και τηλεοπτικό πρόγραμμα GP Ιαπωνίας