To Peugeot e-Legend μπορεί και να φτάσει στην κανονική παραγωγή


Αν το e-Legend πάρει 500.000 θετικές ψήφους σε μια online ψηφοφορία η Peugeot θα δει πολύ σοβαρά την κανονική παραγωγή του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 9/10/2018

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το Peugeot e-Legend, που αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού 504 Coupe, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα της έκθεσης στο Παρίσι. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μοντέλα παραγωγής ή πρωτότυπα.

Φυσικά αν όχι όλοι οι περισσότεροι θα ήθελαν να έβλεπαν το e-Legend να πωλείται κανονικά και να κυκλοφορεί στους δημόσιους δρόμους και αυτό είναι κάτι που έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή που δεν είναι ανήκει σε κάποια από τις δημοφιλείς κατηγορίες. Δεν είναι δηλαδή SUV, ούτε καν crossover αλλά ένα κλασικό κουπέ με χαρακτήρα μεγάλου τουρισμού.

Μάλιστα η ιστοσελίδα AutoNews.fr ξεκίνησε μια διαδικτυακή ψηφοφορία για το μοντέλο παραγωγής του, ενώ η Peugeot, η οποία τρίβει έτσι κι αλλιώς τα χέρια της από την ανταπόκριση του πρωτότυπού της, δεν αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο.

Έτσι οι ισχυρός άντρας της Jean-Philippe Imparato είπε μέσω των social media πως αν οι θετικοί ψήφοι φτάσουν τις 500.000 το θέμα θα εξεταστεί με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Βέβαια το νούμερο είναι ιδιαίτερα υψηλό και δεν συγκεντρώνεται εύκολα, αλλά πάντα υπάρχει η ελπίδα. Γεγονός είναι πάντως πως ένα μοντέλο παραγωγής σαν το e-Legend θα τόνωνε κατά πολύ το κύρος της Peugeot.