Σοκαριστικό video: Έκρηξη ρεζερβουάρ παρολίγο να σκοτώσει πυροσβέστες


Οι πυροσβέστες έχουν σπεύσει να σβήσουν ένα φλεγόμενο Toyota RAV4 όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχουν προβλέψει.
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: YOUTUBE
  • 6/10/2018

Η φωτιά σε ένα αυτοκίνητο είναι μια σπάνια αλλά και άκρως επικίνδυνη κατάσταση για τους επιβάτες του. Στην περίπτωσή μας όμως ο κίνδυνος προέκυψε για τους πυροσβέστες που έσπευσαν να σβήσουν την φωτιά.

Όπως βλέπουμε στις εικόνες που μας έρχονται από την πόλη Kenner στην Louisiana των ΗΠΑ, ένα Τoyota RAV4 φλέγεται στην μέση του δρόμου. Ευτυχώς οι επιβαίνοντες έχουν καταφέρει να απομακρυνθούν έγκαιρα και μέχρι να φτάσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, το αυτοκίνητο έχει λαμπαδιάσει για τα καλά.

Οι πυροσβέστες που φθάνουν στο σημείο αναλαμβάνουν να την σβήσουν, και όπως φαίνεται είναι μάλλον αρκετά ψύχραιμοι και αρκετά σίγουροι για όσα πρόκειται να γίνουν. Όμως δεν περιμένουν αυτό που θα ακολουθήσει, και καθώς πλησιάζουν με τις μάνικες το αυτοκίνητο, το ρεζερβουάρ εκρύγνηται, με αποτέλεσμα να τους καλύψει η φωτιά.

Το σοκαριστικό θέαμα που καταγράφουν οι κάμερες δείχνει τους πυροσβέστες να απομακρύνονται έντρομοι από το σημείο, και να σώζονται χάρη στον εξοπλισμό ασφαλείας που φορούν. Λίγο αργότερα επιστρέφουν και σβήνουν πλέον την φωτιά ολοκληρωτικά.