Πρώτη και στο Twitter η Tesla


Τους περισσότερους ακόλουθους από κάθε άλλη αυτοκινητοβιομηχανία στον πλανήτη διαθέτει πλέον η Tesla στο Twitter, εκθρονίζοντας από την πρώτη θέση την Mercedes-Benz.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 22/10/2018

Μια ακόμα κορυφή κατέκτησε η Tesla, πιστοποιώντας τη δυναμική που διαθέτει σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτήν τη φορά τα καλά νέα για την αμερικανική φίρμα έρχονται από το Twitter, στο οποίο ο αριθμός των χρηστών που ακολουθούν τον λογαριασμό της ξεπέρασε εκείνον της Mercedes-Benz.

Mε περισσότερους από 3 εκατομμύρια ακόλουθους, η Tesla φιγουράρει πλέον στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης, ξεπερνώντας μέσα σε ελάχιστα χρόνια αυτοκινητοβιομηχανίες με παρουσία πολλών ετών στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο.

Άλλωστε, η πρωτιά της Tesla στο Twitter δεν αποτελεί το μοναδικό της επίτευγμα στον ψηφιακό κόσμο του Διαδικτύου, μιας και η αμερικανική φίρμα έρχεται πρώτη σε αναζητήσεις αυτοκινητοβιομηχανιών στη “μηχανή” της Google σε αγορές όπως είναι αυτή της Κίνας και των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής.

Επιστρέφοντας στο Twitter, αξίζει να σημειωθεί ότι η επίδοση της Tesla είναι αξιοσημείωτη, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να συγκριθεί με εκείνη του ιδρυτή της.

Ο πολύς Elon Musk διαθέτει περισσότερους από 23 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter, επιλέγοντας συχνά-πυκνά το συγκεκριμένο "κανάλι" για να επικοινωνήσει τα νέα επιχειρηματικά του σχέδια.