Οι πρώτες φωτογραφίες για το Lynk & Co 03 Sedan


Σε περίπου ένα μήνα αναμένεται η επίσημη πρεμιέρα του 03 της κινεζικής Lynk & Co που ανήκει στον όμιλο της Geely.

  • 2/8/2018

Όπως έχουμε γράψει η Lynk & Co ανήκει στον κολοσσό της Geely και για τα μοντέλα της χρησιμοποιεί μηχανικά μέρη από την Volvo. Στην Ευρώπη θα τη δούμε ως μία premium μάρκα με διαφορετική προσέγγιση και δίπλα στο δίπλα στο 01 θα παράγεται και το 03, όπως και το επερχόμενο 03 (ένα SUV) που θα αποτελέσει και το τρίτο μοντέλο της μάρκας.

Εδώ βλέπετε το 02 Sedan, ένα όμορφο sedan με συμπαγείς διαστάσεις και δυναμική εμφάνιση που προφανώς τοποθετείται στην κατηγορία του S60. Λεπτομέρειες δεν υπάρχουν αλλά στο εσωτερικό αναμένονται ψηφιακές οθόνες και όλα τα προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας.

Όπως και στα άλλα μοντέλα της Lynk & Co η βασική διάταξη θα είναι υβριδική έχοντας ως βασικό στοιχείο το νέο turbo τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα των 1.500 cc που μόνος του αποδίδει 156 PS. Την κίνηση θα αναλαμβάνει κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις, όταν η καθαρή ηλεκτρική αυτονομία θα φτάνει περίπου τα 50 km.

Σχετικά με τα πλάνα της Lynk & Co τα αρχικά σημεία πώλησης θα βρίσκονται στην Βαρκελώνη, το Βερολίνο, τις Βρυξέλλες και το Λονδίνο με την Lynk &Co και θα είναι στοχευμένα γύρω από κεντρικά «fashion» σημεία.