Νέο VW T-Cross: Πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του (Video)


Η VW έδωσε στην δημοσιότητα ένα μικρό video με το οποίο μας ξεναγεί στο νέο μικρό SUV της T-Cross.
 

  • 7/10/2018

Το βασισμένο στο Polo νέο μικρό SUV της VW με την ονομασία T-Cross θα παρουσιαστεί επίσημα στις 25 Οκτωβρίου. Και όπως όλα δείχνουν, μέχρι να έρθει εκείνη η ημέρα, η γερμανική εταιρία θα παίξει δυνατά το παιχνίδι της δημοσιότητας, με μικρές δόσεις αποκαλύψεων για το ιδιαίτερα σημαντικό από άποψη πωλήσεων νέο μοντέλο της.

Μετά από τα δύο πρώτα teasers λοιπόν  μας δίνει και μια γεύση από το σαλόνι του T-Cross, σε ένα μικρό video διάρκειας μόλις 21 δευτερολέπτων. Πάντως ακόμα και από αυτό το ελάχιστης διάρκειας video παίρνουμε μια καλή ιδέα για το πως θα είναι φτιαγμένο το εσωτερικό του T-Cross και βεβαίως, αν προσέξουμε λίγο παραπάνω, θα πάρουμε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Για παράδειγμα βλέπουμε ότι θα μπορεί να εφοδιαστεί και αυτό με τον πλήρως ηλεκτρονικό πίνακα της VW ενώ η σχεδίαση (απ' όσο μπορούμε να δούμε) θα διατηρεί το γνώριμο περιβάλλον της εταιρίας. Όπως βλέπουμε θα έχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης του τηλεφώνου ενώ και το σύστημα infotainment θα είναι φτιαγμένο σε συνεργασία με την Beats Audio, κάτι που εγγυάται κορυφαία ποιότητα ήχου. 

Από εκεί και πέρα μένει να δούμε σιγά-σιγά και μέσα από αυτό το παιχνίδι των αποκαλύψεων και της δημοσιότητας και άλλα στοιχεία για το άκρως ενδιαφέρον και για την ελληνική αγορά νέο VW. Ή αλλιώς μπορούμε να περιμένουμε λιγότερο από τρεις εβδομάδες μέχρι τις 25 Οκτωβρίου όπου και πλέον θα έχουμε την πλήρη αποκάλυψη της νέας πρότασης της εταιρίας στα μικρά SUV.