Νέο VW T-Cross: Η πρακτική πλευρά του (Video)


Συνεχίζοντας το παιχνίδι των αποκαλύψεων, η VW εστιάζει αυτή την φορά στους χώρους του επερχόμενου T-Cross.

  • 11/8/2018

Ακολουθώντας τους νέους κανόνες του μάρκετινγκ μέσω του Διαδικτύου και των social media, η VW δίνει ακόμα ένα video ώστε να κρατήσει ζεστό το ενδιαφέρον του κοινού για το επερχόμενο μικρό crossover της, το T-Cross.

Στο video αυτό μας αποκαλύπτεται η πρακτική πλευρά του, και κυρίως του χώρου των αποσκευών. Στις εικόνες βλέπουμε δύο παίκτες του χόκεϊ επί πάγου να βολεύουν όλα τα πράγματά τους στο πορτ-μπαγκάζ ενός Τ-Cross και μάλιστα να περισσεύει και λίγος ακόμα χώρος.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το πορτ-μπαγκάζ του Τ-Cross θα βρίσκεται στα 385 λίτρα τα οποία θα μπορούν να αυξηθούν έως και τα 455 λίτρα με την μετατόπιση εμπρός των πίσω καθισμάτων όπως βλέπουμε και στο video. Στην περίπτωση που αναδιπλωθούν και τα πίσω καθίσματα (διαιρούνται σε ποσοστό 60/40), ο διαθέσιμος χώρος θα φθάνει πλέον στα 1.281 λίτρα.

Οι αριθμοί αυτοί είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικοί με δεδομένο το 4,107 μέτρω αμάξωμά του και το μεταξόνιο που είναι στα 2,56 μέτρα, ελαφρά μεγαλύτερο από του Polo. Εν αναμονή λοιπόν της επίσημης παρουσίασής του μέσα στον επόμενο μήνα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι η VW θα επανέλθει με μερικές ακόμα "αποκαλύψεις" για ένα ιδιαίτερα σημαντικό αυτοκίνητο για την εταιρία και με μεγάλο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά.