Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Κατά 5€ φθηνότερες οι διελεύσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων


Το νέο e-pass που προσφέρει η «Γέφυρα Α.Ε.» είναι το πρώτο στοχευμένο εκπτωτικό πακέτο που μειώνει την τιμή της διέλευσης στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κατά 34%!

  • ΦΩΤΟ: ΓΕΦΥΡΑ / FACEBOOK
  • 5/2/2024

Για το νέο εκπτωτικό πρόγραμμα, το οποίο έχει στο επίκεντρο τα ηλεκτρικά επιβατικά οχήματα, ενημέρωσαν ο Διευθύνων  Σύμβουλος της «Γέφυρα Α.Ε.» Πάνος Λούκας και ο Τεχνικός Διευθυντής, Άρης Σταθόπουλος, μαζί με στελέχη της εταιρείας, την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου. 

Η κυρία Αλεξοπούλου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης και της ξενάγησής της στον Εκθεσιακό χώρο και στο Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας, που ακολούθησε, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή της, καθώς η «Γέφυρα Α.Ε.» «στηρίζει έμπρακτα την εθνική προσπάθεια για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης».  

Το νέο e-pass για τα ηλεκτρικά επιβατικά αυτοκίνητα είναι το πρώτο στοχευμένο εκπτωτικό πακέτο, το οποίο μειώνει την τιμή της διέλευσης ενός ηλεκτρικού οχήματος κατά 34%. Θυμίζουμε ότι το σημερινό κόστος της διέλευσης ενός επιβατικού Ι.Χ. από την γέφυρα ανέρχεται στα 14,70€. Με το νέο e-pass η διέλευση για τα ηλεκτρικά επιβατικά θα κοστίζει 9,70€.

Συγκεκριμένα, σε μια προσπάθεια μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, δίνει πλέον και τη δυνατότητα ψηφιακής υπογραφής σε συμβόλαια συνδρομητικών προγραμμάτων e-pass, εξαλείφοντας περίπου 10.000 ταχυδρομικές συναλλαγές. Ταυτόχρονα, έχει ήδη επιτύχει μείωση των άμεσων εκπομπών CO? κατά 78% από το 2018. 

Πώς θα αποκτήσετε το e-pass για το ηλεκτρικό όχημά σας

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gefyraepass.gr και επιλέξτε τον σύνδεσμο «Θέλω να γίνω συνδρομητής». Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης και επιλέξτε το προϊόν GREEN E-pass, το οποίο διατίθεται μόνο για οχήματα κατηγορίας 2 (επιβατικά αυτοκίνητα). Όταν δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, θα λάβετε το συμβόλαιό σας μέσω email.

Ακολουθήστε τις οδηγίες για να ελέγξετε τα προσωπικά στοιχεία σας και να υπογράψετε. Ο πομποδέκτης θα αποσταλεί δωρεάν με υπηρεσία courier εντός των επόμενων ημερών (ανάλογα με την περιοχή). Μόλις παραλάβετε τον πομποδέκτη σας, θα έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και να προσθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 26340-39010/11 ή να στείλετε email στη διεύθυνση info@gfl.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυξήσεις στα διόδια: Δείτε τις τιμές που ισχύουν από τη νέα χρονιά

Αττική Οδός: Απελευθέρωση των τιμών στα διόδια μετά την πρώτη πενταετία της νέας σύμβασης

Σοκαριστικό video! Οδηγός περνάει τα διόδια Λαγκαδά με 192 km/h και χτυπά στις μπάρες