Επίσημη επιβεβαίωση για τις νέες εκδόσεις της BMW 8


Η BMW ανακατεύει την τράπουλα στις υψηλότερες κατηγορίες μιας και η νέα 8άρα θα πλαισιωθεί από τις Convertible και Gran Coupe εκδόσεις.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 3/8/2018

Πριν από περίπου δύο δεκαετίες είχε ολοκληρωθεί η παραγωγή της πρώτης 8άρας και η BMW φαίνεται να τιμά την μεγάλη επιστροφή του μοντέλου της με μία ανάλογη ποικιλία. Έτσι, η κουπέ Σειρά 8 που παρουσιάστηκε πριν από περίπου δύο μήνες θα πλαισιωθεί από το νέο έτος από δύο νέες εκδόσεις αμαξωμάτων που θα καλύψουν διαφορετικές απαιτήσεις. Η Convertible για όσους προτιμούν περισσότερο στιλ και βόλτες με θέα στα αστέρια και η τετράθυρη Gran Coupe για μεγαλύτερη άνεση και πολυτέλεια.

Εδώ να πούμε πως η παραγωγή της νέας κουπέ 8άρας έχει ήδη ξεκινήσει στο εργοστάσιο Dingolfing της Γερμανίας όπου η BMW έχει κάνει μία επένδυση σε τριψήφιο αριθμό εκατομμυρίων. Η coupe 8άρα είναι η πρώτη BMW που κατασκευάζεται στάνταρ με οροφή από ανθρακονήματα (συγκεκριμένα από το τύπου σάντουιτς υλικό CFRP) και παράγεται δίπλα στις Σειρές 5 και 7.

Αξιοσημείωτο είναι πως η BMW ετοιμάζει πλήθος νέων μοντέλων όπως η νέα X7. Μάλιστα ο CEO της εταιρίας Harald Kruger δήλωσε πως το νέο ηλεκτρικό iNext θα παρουσιαστεί προς τα τέλη της χρονιάς.