Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας: Παραμένουν τα έργα σε μήκος 4 χλμ στο ύψος της Θήβας


Παρατάθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών. Δείτε πώς διεξάγεται η κίνηση.

  • ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 30/4/2024

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν τεθεί σε ισχύ την προηγούμενη εβδομάδα, συνεχίζονται και τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου, από τις 07:00 έως τις 21:00.

Συγκεκριμένα, ισχύουν τα εξής:

  • Α ΦΑΣΗ: Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α) Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα γίνεται από την αριστερή λωρίδα.
  • Β ΦΑΣΗ: Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τμήμα της δεξιάς λωρίδας και από τμήμα της Λ.Ε.Α.

Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Οδός γνωστοποιεί ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Παράλληλα, ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.