Δοκιμάζεται στον αρκτικό κύκλο το Polestar 1 (video)


Δείτε σε ένα πολύ όμορφο βίντεο το Polestar 1 να  δοκιμάζεται από τους ειδικούς της Volvo που το διασκεδάζουν πλαγιολισθαίνοντας στις χιονισμένες διαδρομές κάπου πάνω από τον αρκτικό κύκλο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 19/4/2018

Το υβριδικό κουπέ της Polestar που δρα πλέον ως ανεξάρτητο σήμα της Volvo θα παρουσιαστεί στα τέλη του μήνα και στην έκθεση του Πεκίνου. Προς το παρόν διατηρεί ακόμη το καμουφλάζ του και στο υπέροχο βίντεο θα το δείτε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και να ντριφτάρει στο χιόνι με το θερμόμετρο στους -28 βαθμούς Κελσίου.

Οι ειδικοί δοκιμάζουν στο τελικό στάδιο την μετάδοση, τις μπαταρίες, το σύστημα torque vectoring και ότι άλλο έχει σχέση με τα δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. «Οι δοκιμαστές μας έχουν ενθουσιαστεί με το κράτημα και το πόσο απολαυστικό είναι στην οδήγηση το αυτοκίνητο. Είναι πολύ ευχαριστημένοι από το ισορροπημένο σύνολο, την ακρίβεια και την κατανομή της ροπής» λέει ο Thomas Ingenlath, ο CEO της Polestar.

 

Οι παραγγελίες έχουν ήδη ανοίξει και βλέποντας αυτό το βίντεο όσοι έχουν έως τώρα προκαταβάλει το ποσό των 2.500 δολαρίων, αναμφίβολα θα αδημονούν να φτάσει στα χέρια τους το υβριδικό κουπέ. Το οποίο θα αποδίδει περίπου 600 άλογα με 1.000 Nm ροπής και θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο στην Chengdu της Κίνας που θα ξεκινήσει να λειτουργεί του χρόνου.