Bugatti Chiron Noire: Ο σκοτεινός ιππότης


Δύο νέες «ειδικές» εκδόσεις προσθέτει η Bugatti στην γκάμα της Chiron αποκαλύπτοντας τη σκοτεινή πλευρά ενός κατά τ’ άλλα εκθαμβωτικού hypercar.

  • 30/11/2019

Αν είστε λάτρεις του μαύρου χρώματος τότε η Bugatti δημιούργησε κάτι πολύ ξεχωριστό για εσάς. Δύο ειδικές εκδόσεις της Bugatti Chiron, οι οποίες επιχειρούν να αναδείξουν τη σκοτεινή πλευρά ενός κατά τ’ άλλα εκθαμβωτικού hypercar.

Στην περίπτωση της Bugatti Chiron Noire Elegance τον πρώτο λόγο έχουν οι ανθρακονημάτινες επιφάνειες του αμαξώματος οι οποίες δημιουργούν μια έντονη αντίθεση με τις νέες ζάντες ελαφρού κράματος.

Σε μαύρο χρώμα είναι βαμμένες ακόμα και οι δαγκάνες των φρένων, όπως άλλωστε και οι περισσότερες από τις επιφάνειες του εσωτερικού.

Αντιστοίχως, στη Bugatti Chiron Noire Sportive επικρατεί το μαύρο ματ χρώμα με το οποίο έχουν ντυθεί όχι μόνον οι επιφάνειες του αμαξώματος αλλά και δευτερευούσης σημασίας τμήματα του αυτοκινήτου, όπως οι ζάντες και απολήξεις των εξατμίσεων.

Το μαύρο ματ χρώμα επικρατεί και στον θάλαμο επιβατών, χωρίς να αποτελούν εξαίρεση στοιχεία όπως οι χειρολαβές, οι διακόπτες της κεντρικής κονσόλας και το τιμόνι.

Οι ειδικές εκδόσεις της Bugatti Chiron, οι οποίες εφοδιάζοντας με τον γνωστό W16 κινητήρα των 8 λίτρων και των 1.500 ίππων, θα παραχθούν σε 20 αντίτυπα στην τιμή των τριών εκατομμυρίων ευρώ προ φόρων.