Βρεθείτε στις πίστες της Formula 1 από την θέση του συνοδηγού!


Μία πολύ έξυπνη ιδέα έχει η νέα ιδιοκτησία της F1, καθώς σε συνεργασία με την Pirelli προσφέρουν μία βόλτα σε πίστες της Formula 1 μέσα σε μία McLaren ή μία Aston Martin, δίπλα στα κορυφαία ονόματα του grid.

  • 16/2/2018

Από τα πολλά και ενδιαφέροντα που φαίνεται να φέρνουν οι νέοι ιδιοκτήτες της Formula 1 είναι και μία συνεργασία που ανακοινώθηκε με την Pirelli η οποία θα αφορά κάποιους τυχερούς σε κάθε γκραν πρι, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τον γύρο της πίστας σε αγωνιστικούς ρυθμούς μέσα σε επιλεγμένα αυτοκίνητα της McLaren και της Aston Martin.

Το ακόμα καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι το τιμόνι θα βρίσκονται αστέρια της Formula 1, όπως οι Daniel Ricciardo, Max Verstappen, Fernando Alonso, Stoffel Vandoorne και Mika Hakkinen! Tα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιούνται θα είναι οι McLaren 720S και η νέα Aston Martin Vantage.

Το "Pirelli Hot Laps" είναι ένα από τα νέα στοιχεία που θέλει να προσθέσει η εταιρία που διαχειρίζεται την F1 για να φέρει τους θεατές πιο κοντά στην αληθινή εμπειρία της πίστας. Και είναι στην συνέχεια της περσινής προσπάθειας που ξεκίνησε με την διθέσια F1 η οποία θα συνεχιστεί και φέτος.

Αν και στην αρχή εμφανίστηκαν ως πρόθυμοι οι ΜcLaren και η Aston Martin, όλο και περισσότεροι κατασκευαστές θέλουν να εμπλακούν σ' αυτή την έξυπνη ιδέα. Οι άνθρωποι της Βρετανικής εταιρίας πάντως δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την ιδέα του Pirelli Hot Lap, καθώς πέρα από το προφανές promotion θα δώσουν την ευκαιρία σε αρκετούς κοινούς θνητούς να νιώσουν "θεοί" έστω και για έναν και μόνο γύρο.