Βρες εύκολα πάρκινγκ από το smartphone!


Παρκάρεις και πληρώνεις με κάρτα!

  • 8/10/2015

Τη διάθεση της νέας έκδοσης του ParkAround, μίας καινοτόμας εφαρμογής που προσφέρει τη δυνατότητα εύρεσης και κράτησης θέσης πάρκινγκ, ανακοίνωσε το ομώνυμο ελληνικό startup.

Η νέα έκδοση παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής για τη θέση στάθμευσης και μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (εφόσον υποστηρίζεται από την εταιρεία που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο χώρο πάρκινγκ). Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, με την ενσωμάτωση της πληρωμής μέσω κάρτας, το ParkAround κάνει την εμπειρία της στάθμευσης για τους οδηγούς ακόμη πιο εύκολη, συνδυάζοντας ταχύτητα και ασφάλεια.  Με τη χρήση της κάρτας οι οδηγοί θα χρεώνονται κατά την αποχώρηση από το parking το ακριβές αντίτιμο με βάση τη διάρκεια στάθμευσης, απευθείας με το κινητό τους, χωρίς μετρητά. 

Το ParkAround επίσης λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών στο χώρο του πάρκινγκ. Το πρόγραμμα “Παρκάρεις & Κερδίζεις” θα ανταμείβει τους οδηγούς που επιλέγουν να παρκάρουν μαζί τους. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες του ParkAround θα συγκεντρώνουν πόντους οι οποίοι θα μετατρέπονται αυτόματα σε χρήματα για να ξοδέψουν σε πάρκινγκ.

Σημειώνεται ότι το ParkAround συνεργάζεται με περισσότερους από 120 χώρους στάθμευσης στην Αθήνα, στα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καθώς στο λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις στους συγκεκριμένους χώρους, ενώ μέσω της εφαρμογής μπορεί να δει ο χρήστης το κόστος στάθμευσης στους περισσότερους από τους υφιστάμενους χώρους στάθμευσης στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.