Ταχύτερος αλλά... πιο αργός ο Alonso!


Με τον Fernando Alonso να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας, ολοκληρώθηκαν οι δεύτερες κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα του Le Mans, όπου και θα βρισκόμαστε για την κάλυψη του σπουδαίου αγώνα των 24 ωρών, η εκκίνηση του οποίου θα δοθεί στις 4 μ.μ. ώρα Ελλάδας του Σαββάτου.

  • 15/6/2018

Ο Ισπανός πιλότος της Formula 1 κατάφερε να ολοκληρώσει μόλις δύο πλήρεις γύρους στο τιμόνι του πρωτότυπου TS050 HYBRID, καθώς αρκετά συμβάντα με πρωταγωνιστές άλλους οδηγούς είχαν ως συνέπεια να διακόπτεται συχνά-πυκνά η διαδικασία.

Ο Alonso κατάφερε, ωτόσο, να σημειώσει χρόνο 3'.18''.021, όπερ σημαίνει πως δεν μπόρεσε να βελτιώσει την επίδοση που είχε κάνει την Τετάρτη ο teammate του στο πρωτότυπο #8 της ιαπωνικής ομάδας, Kazuki Nakajima. Κοντινό χρόνο με αυτόν του Alonso έκανε και ο τρίτος οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, Sebastien Buemi.

Σε παρεμφερή ρυθμό κινήθηκε και ο Jose Maria Lopez με το #7 της Toyota, όμως ο teammate του, Mike Conway δεν απέφυγε τα λάθη και τουλάχιστον δύο φορές είχε εξόδους από την πίστα.