To Car and Driver Αυγούστου κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με τα ΠΑΡΑΠΟΛIΤΙΚΑ


Angels and Demons 2018! Πιστοί στο ραντεβού μας δοκιμάζουμε –όπως κάθε χρόνο- τα νέα οικολογικά μοντέλα και τα κορυφαία σπορ αυτοκίνητα του πλανήτη σε ένα μοναδικό, καλοκαιρινό τεύχος 164 σελίδων που δεν πρέπει να χάσετε!

  • 26/7/2018

Στο τεύχος Αυγούστου που κυκλοφορεί με τα Παραπολιτικά στις 28/7 θα διαβάσετε τα πάντα για την 4η γενιά του Ford Focus που έρχεται με hi-tech συστήματα ασφαλείας και νέους υπερ-αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel.

Ακόμη συγκρίνουμε τα ηλεκτρικά μοντέλα BMW i3 και Nissan LEAF σε ένα συγκριτικό με άρωμα από το μέλλον, δοκιμάζουμε το πολλά υποσχόμενο Tesla Model 3 αλλά και το νέο Peugeot 108 όπως και τα VW up!, Polo και Golf με Bi-fuel κινητήρες βενζίνης και φυσικού αερίου. Δείτε το κόστος ανά 100 km και τη μέγιστη αυτονομία που εκπλήσσει! Ακόμη, συγκρίνουμε στις diesel εκδόσεις τα Ford Fiesta και Seat Ibiza.

Και βέβαια η ενότητα Demons περιλαμβάνει μια σπουδαία αποκλειστικότητα. Οδηγούμε στην πίστα Ascari τις BMW Μ2 Competition Μ3 CS και παρουσιάζουμε τη νέα BMW M5 Competition με την ισχύ των 625 ίππων και 0-100 km/h σε 3,3 sec!.

Aκόμη δοκιμάζουμε τις Aston Martin Vantage, Ferrari Portofino, Mercedes-AMG GT4, Porsche 718 Boxster την εκπληκτική Corvette ZR1, τη νέα Ford Mustang, το Audi A7 Sportback, την Alfa Romeo Giulia Veloce, το νέο Honda Jazz Dynamic, τη Skoda Octavia RS και αναλύουμε το φαινόμενο VW GTI οδηγώντας τα up! GTI, Polo GTI και Golf GTI. Ακόμη εξερευνούμε τη Ζάκυνθο με το εντυπωσιακό Volvo XC90 T8.

Και μαζί, τα πάντα για τη μοτοσυκλέτα με 32 σελίδες γεμάτες δοκιμές, νέα και αποκλειστικότητες με τη σφραγίδα του Moto and Biker.

Loading the player ...