Πρεμιέρα για τη νέα ναυαρχίδα της Kia στην έκθεση της Νέας Υόρκης


H λιμουζίνα πολυτελείας της Kia, που ανάλογα με την αγορά ονομάζεται Κ900, Quoris ή Κ9, αλλάζει γενιά και η καινούργια θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Η οποία διαρκεί από τις 30 Μαρτίου έως τις 8 Απριλίου (ημέρες τύπου 28 και 29 Μαρτίου).

  • 12/3/2018

Μέχρι τότε η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα δύο teaser φωτογραφίες του Κ900, που φαίνεται να έχει σύγχρονες, χυτές γραμμές, αρκετές λεπτομέρειες από χρώμιο και μάσκα που ακολουθεί το design αυτής του Stinger. Ο σχεδιασμός του είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των στούντιο της μάρκας στην Κορέα και την Καλιφόρνια.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα και πάλι τον V6 και τον V8 που χρησιμοποιούνται και στο τρέχον μοντέλο. Ο πρώτος έχει χωρητικότητα 3.700 cc και απόδοση 311 PS, ο δεύτερος φτάνει τα 5.000 cc και τους 420 PS, ενώ και οι δύο συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και πίσω κίνηση.

Ενδεχόμενα και από τη στιγμή που θα είναι διαθέσιμη για το Stinger, ίσως να υπάρχουν και τετρακίνητες εκδόσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στη Νέα Υόρκη, ενώ μέχρι την έναρξή της ίσως υπάρξουν και άλλες teaser φωτογραφίες. Κατά πάσα πιθανότητα από το εσωτερικό, που επίσης αναμένεται ανανεωμένο.