Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του Nissan Serena NISMO 150PS στην Ιαπωνία


Με τις πωλήσεις του Nissan Serena NISMO στην Ιαπωνία, οι λάτρεις της γκάμας NISMO θα έχουν έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό της πρακτικότητας ενός οικογενειακού minivan, με τις επιδόσεις, την οδηγική απόλαυση και το στυλ, του ομώνυμου αγωνιστικού “βραχίονα” της Nissan.

  • 23/11/2017

Το Serena NISMO, αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην γκάμα της NISMO, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τα Juke NISMO, March NISMO (γνωστό και ως Micra στην Ευρώπη), Note NISMO, Fairlady Z NISMO (το επίσης γνωστό και ως 370Ζ) και φυσικά την ναυαρχίδα του GT-R NISMO.

Το Serena NISMO προσφέρει σταθερότητα και άνετο χειρισμό κατά την οδήγηση, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ειδικών ενισχύσεων που έχει δεχθεί το αμάξωμα, αλλά και με την πιο σπορ ρύθμιση του συστήματος ανάρτησης. Επιπλέον, με βάση τον ειδικό επαναπρογραμματισμό που έχει επιτευχθεί στο δίλιτρο μηχανικό σύνολο αυτό αποδίδει πλέον 150 ίππους στις 6.000 rpm και 200 Nm ροπής.

Ταυτόχρονα υπάρχει η S-Hybrid τεχνολογία με επιπλέον 2,6 ίππους και 48 Nm ροπής που αποδίδεται στιγμιαία πχ. σε περίπτωση εκκίνησης σε ανηφόρα για μείωση της κατανάλωσης, ενώ συνάμα τροφοδοτεί με ενέργεια όλα τα ηλεκτρικά συστήματα του αυτοκινήτου έτσι ώστε ο βενζινοκινητήρας να λειτουργεί απρόσκοπτα μεταφέροντας όλη του την ισχύ για την κίνηση του οχήματος.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός φέρει την γνωστή υπογραφή της NISMO, με πλέον χαρακτηριστικό τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, όπως και την αεροτομή που βελτιώνουν σημαντικά την αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου. Τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό, χαρακτηρίζονται από το κόκκινο χρώμα, που αποτελεί σήμα κατατεθέν ενός αυθεντικού μοντέλου NISMO.

Το Serena NISMO, διατίθεται στην Ιαπωνία σε επτά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων που είναι αποκλειστικά για τη σειρά NISMO ενώ διαθέτει και τεχνολογία ProPILOT, επιτρέποντας την αυτόνομη οδήγηση σε κυκλοφορία μίας λωρίδας στις εθνικές οδούς.